Gina Pistol trece printr-o schimbare majoră în viața ei, după ce devenit mămică. În luna martie a acestui an, frumoasa prezentatoare a adus pe lume o fetiță superbă, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere. Deși în primele zile a lipsit de pe social media, vedeta a recuperat timpul pierdut abia după ce s-a mai acomodat cu noul membru al familiei. Ea și-a ținut admiratorii la curent cu tot ceea s-a întâmplat și a fost extrem de fericită să vadă că are parte de toată susținerea din partea lor.

Gina Pistol vrea să fie mama perfectă

În trecut, prezentatoarea și iubitul ei erau foarte rezervați în ceea ce privește viața lor privată, dar lucrurile au început să schimbe ușor, ușor abia după ce au dat vestea cea mare întregii lumii. De când Josephine a venit pe lume, Ginei Pistol îi este din ce în ce mai greu și a început să aibă chiar și probleme cu cădearea părului, din cauza orelor pierdute, a stresului acumulat în cele trei luni de zile, dar și din pricina grijilor pe care și le face zilnic.

Vedeta a renunțat chiar și la emisiunea Chefi la Cuțite, pentru că nu mai făcea față și își dorea să nu îi fure nimeni timpul pe care avea să-l petreacă alături de fiica ei. Ei bine, zilele acestea ea a postat o serie de imagini care i-au emoționat până la lacrimi pe fani. Se pare că nu doar părinții ei sunt topiți după ea, ci și motanul familiei, care stă mereu alături de ele, când ies la plimbare.

Gina Pistol, momente emoționante alături de fiica sa! Iubita lui Smiley a făcut imaginile publice / FOTO

„Dragul de el. Oriunde o las, stă lângă ea”, a scris Gina Pistol la Story.

 

Gina Pistol, momente emoționante alături de fiica sa! Iubita lui Smiley a făcut imaginile publice / FOTO

„Viata plina a unei femei, cu multiple task-uri si roluri: sotie, mama, iubita, gospodina si lista poate continua… Uneori, avem atat de multe de facut, incat ne coplesesc grijile, panica si stresul, iar astea reprezinta un risc, mai ales pentru sanatatea noastra. In astfel de momente, prima consecinta pe care o observ in cazul meu, este caderea parului. Dupa nastere, stim cu toatele ca aceasta este o problema des intalnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica si mai mult caderea parului. Din acest motiv, mi-am propus sa testez pentru urmatoarea perioada fiolele tratament, care se aplica direct pe scalp si actioneaza in profunzime”, a povestit ea recent.