Gina Pistol nu s-a temut nicio clipă să recunoască în fața întregii lumi faptul că după ce a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Smiley, lucrurile au început să fie tot mai grele pentru ea. Este o perioadă extrem de frumoasă din viața lor, dar și una dificilă care i-a pus serios la încercare. Fiind pentru prima dată în ipostaza de părinții, cei doi îndrăgostiți au încercat să facă față tututor situațiilor, iar în unele momente au simțit că vor ceda.

„Ne copleșesc grijile, panica și stresul”

Frumoasa prezentatoarea a dat noi declarații despre starea ei de sănătate și despre cum lipsa somnului și prezența grijilor, a panicii și a stresului și-au pus serios amprenta asupra lor. Ea a fost nevoită să renunțe și la emisiunea Chefi la Cuțite, pentru că simțea pur și simplu că nu mai poate face față și i se pare mult mai important să îi fie alături lui Josephine, care are în permanență nevoie de ea.

Se pare că Gina Pistol are mari probleme, de data aceasta, cu căderea părului și a început să urmeze deja un tratament care speră ea că va da rezultate și că pe viitor nu se va mai confrunta cu această problemă des întâlnită în cazul proaspetelor mămici. Cel mai probabil, se vor rezolva toate aceste lucruri, iar pe măsură ce fata ei va crește, vedeta va avea din nou mai mult timp pentru ea.

„Dupa nastere, stim cu toatele ca aceasta este o problema des intalnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica si mai mult caderea parului. Din acest motiv, mi-am propus sa testez pentru urmatoarea perioada fiolele tratament, care se aplica direct pe scalp si actioneaza in profunzime. Produsele contin ingrediente active dermatologice ce lucreaza in scopul incetinirii caderii parului, redand echilibrul microbiomului scalpului”, a notat Gina Pistol pe social media.

Gina Pistol, mărturisiri cutremurătoare despre starea ei de sănătate: "Ne copleșesc grijile, panica și stresul"

„Viata plina a unei femei, cu multiple task-uri si roluri: sotie, mama, iubita, gospodina si lista poate continua… Uneori, avem atat de multe de facut, incat ne coplesesc grijile, panica si stresul, iar astea reprezinta un risc, mai ales pentru sanatatea noastra. In astfel de momente, prima consecinta pe care o observ in cazul meu, este caderea parului”, le-a mai povestit vedeta fanilor săi.