Gina Pistol este tot mai activă pe rețelele sociale, după ce în primele zile de la nașterea micuței sale nu a postat absolut nimic. Iubita lui Smiley a avut nevoie de o perioadă de recuperare și nu a avut timp să mai țină legătura cu fanii ei, iar acum se revanșează pentru cele câteva zile în care admiratorii săi i-au dus lipsa. Ea i-a ținut mereu pe aceștia la curent cu evoluția sarcinii sale și le povestește și acum cât de mult s-a schimbat viața sa, după ce a devenit mămică pentru prima dată.

Gina Pistol este foarte atentă la fiica ei

A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, dar s-a situat și printre cele mai grele, după cum chiar ea a povestit zilele trecute, pe social media. Prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai avut timp să se ocupe de ea, să își facă poze și alte lucruri pe care le făcea în mod obișnuit. După ce s-a plâns pe Instagram de toate aceste aspecte, mulți au judecat-o și i-au transmis că nu ar fi trebuit să dea naștere unui copil, dacă i se pare atât de greu.

Frumoasa vedetă le-a mai făcut recent o serie de dezvăluri internauților. Se pare că Gina Pistol este îngrijorată din mai multe motive care au, de asemenea, legutură că Josephine. Ei bine, după ce a mărturisit care este problema ei în ultima vreme, ea le-a mai transmis că probabil așa fac toți bebelușii și nu ar trebui să se îngrijoreze atât de mult pe cât o face deja de câteva zile bune.

 

Gina Pistol, îngrijorată serios din cauza fiicei sale! Ce a pățit micuța: "Cred că toți bebelușii fac asta"

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest. Și parcă are niște piticuți care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? Hai, trezirea!». Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol la Story.