Gina Pistol este o proaspătă mămică și este extrem de fericită în pielea sa, însă rolul acesta a făcut-o să renunțe la mai multe proiecte din televiziune. Aceasta le-a povestit prietenilor săi din mediul online că trece prin clipe destul de grele.  Mai mult, ea a izbucnit în lacrimi.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care le prezenta iubita lui Smiley. Este vorba despre emisiunile ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”. Gina Pistol a rememorat ziua dinaintea plecării în Asia și le-a povestit fanilor cum se pregătea pentru marea aventură de la Asia.

Micuța Josephine este cea de care se ocupă acum permanent, însă Ginei îi lipsesc și momentele frumoase petrecute în cele două proiecte de televiziune. Din acest motiv, ea este mai mereu tristă.

Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet. Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da „simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

gina pistol
gina pistol

Printre cei care au acceptat provocarea „Asia Express” se numără Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Concurenții vor porni pe „Drumul Împăratului”, iar cursa va începe în Turcia și va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații care îi vor pune pe concurenți să dea tot ce e mai bun din ei pentru a putea ieși la liman și pentru a putea câștiga marele premiu.