A trecut o lună de când Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată. Deși ambii au recunoscut că a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, niciunul nu poate nega faptul că le-a fost și destul de greu. Prezentatoarea le-a povestit, la un moment dat, internauților cât de dificil i-a fost în primele zile, până s-a recuperat, iar de data aceasta, se pare că nopțile nedormite încep să își spună cuvântul. Iubita lui Smiley și-a deschis din nou inima în fața fanilor și le-a povestit cum face ea față în perioada aceasta rolului de mămică, pe care l-a luat foarte în serios.

Gina Pistol: ”Parcă am nisip în ochi”

De când Josephine Ana Maria a venit pe lume, viața părinților ei s-a schimbat în totalitate. Aceștia au început să își dedice întreaga existență creșterii micuței lor, iar Gina Pistol are nopți în care nu poate dormi sau pe care le pierde, pentru a sta alături de micuța ei. Prezentatoarea de la Antena 1 este o mamă dedicată, care încearcă să facă tot ceea ce este mai bine pentru ea, chiar dacă asta înseamnă sacrificarea timpului ei.

Mai mult de atât, Smiley o susține în tot acest timp și o ajută ori de câte ori are nevoie. Cei doi fac o echipă de nota zece, iar fiica lor este norocoasă cu așa părinți, care îi oferă atât de multă atenție și care o iubesc din tot sufletul. Gina Pistol le-a vobit internauților despre cât de obosită este în ultima vreme, dar și despre mesajele pe care le primește din partea admiratorilor ei zilnic.

”Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură”, a povestit vedeta pe social media.