Gina Pistol este extrem de nerăbdătoare să-și cunoască fetița care urmează să vină pe lume cât de curând. Cum mai este foarte puțin timp până să devină mamă, prezentatoarea TV are totul felul de gânduri și sentimente care nu-i dau pace. Grijile și semnele de întrebare încep să apară. Vedeta le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre starea în care se află în aceste clipe.

Unul dintre cel mai solid cuplu din lumea mondenă, Smiley și Gina Pistol, urmează să devină părinți pentru prima dată peste numai câteva zile. Emoțiile sunt la cote maxime, iar prezentatoarea TV nu reuește să-și potolească stările de neliniște. Blondina se gândește la cum se va manifesta în postura de mamă și dacă va face față cu succes responsabilităților.

Se pare că momentul care a pus-o pe gânduri destul de tare a fost întâlnirea cu anestezistul. Peste numai câteva zile, cei doi își vor putea ține în brațe primul copil, iar Gina Pistol recunoaște faptul că nu este deloc ușor să se acomodeze cu acest gând. Abia acum, când se află la final de drum, prezentatoarea TV mărturisește că abia acum realizează cu adevărat ce are să i se întâmple.

Gina Pistol, de la extaz la agonie înainte să devină mamă. De ce se teme prezentatoarea TV: ”Acum realizez ce mi se întâmplă”

Gina Pistol, panicată înainte de momentul nașterii

Pintr-un mesaj în mediul online, Gina Pistol le-a povestit admiratorilor săi că nu are liniște și că toate gândurile ei sunt cuprinse de panică în această perioadă. Spre final, vedeta mărturisește că este de părere că această stare este perfect normală pentru femeile care trec prin situația ei.

Cum i-a spus Gina Pistol lui SMiley că urmează să devină tată

Cu toate grjilie și gândurile de neliniște la pachet, Gina Pistol trece prin momente unice care le vor schimba viața pentru tot restul vieții celor doi. Destul de jucăușă din fire, Gina Pistol l-a înștiințat pe iubitul său că va deveni tată într-un mod aparte. Smiley a vorbit despre acest subiect de curând.

”Mie așa mi-a zis Gina, la un moment dat mi-a zis: mucho embarazada! Soy embarazada. Și eu eram mucho”, a dezvăluit Smiley în cadrul unei emisiuni TV.