Smiley și Gina Pistol se află, cu siguranță, pe lista celor mai apreciate vedete de la noi din țară. Cele două vedete s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, iar pe parcurs relația lor a devenit tot mai puternică și viața lor tot mai frumoasă. Anul acesta, mai exact în luna martie, familia lor a devenit una completă după ce frumoasa prezentatoare a adus-o pe lume pe fiica lor, Josephine, care le-a schimbat în totalitate viața și prioritățile.

Gina Pistol le-a atras atenția tuturor

Îndrăgitul cuplu îi acordă fiicei lor toată atenția și dragostea de care are nevoie și chiar dacă la început le-a dezvăluit fanilor că îi era greu, acum se pare că s-a obișnuit cu rolul de mămică. Se simte din ce în ce mai bine și chiar și trupul ei se recuperează după toate schimbările pe care le-a suferit atât în timpul celor nouă luni de sarcină, dar și după ce micuța a venit pe lume.

Recent, ea a postat câteva imagini pe Story, care le-au atras imediat atenția celor care îi urmăresc fiecare mișcare. Vedeta le-a arătat acestora un inel superb, pe care nu au mai avut ocazia să îl vadă până acum, iar mulți dintre admiratorii ei au crezut imediat că l-a primit de la iubitul ei și că sunt gata pentru a face un nou pas în relația lor. Niciunul dintre ei nu a confirmat zvonurile, dar timpul nu este pierdut, așa că ei încă așteaptă.

 

Gina Pistol, cerută în căsătorie de Smiley!? Vedeta s-a afișat cu inelul pe deget / FOTO

„Îmi simt pielea hidratată, mai fermă, tonifiată (plus ca lasa un miros placut pe piele). Folosind crema în fiecare zi, în timpul masajului, am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze. Trebuie avut în vedere, însă, că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dieta echilibrata si multa apa.😊”, a povestit vedeta pe rețelele sociale.