Gina Pistol este pe cale să devină mamă, iar grijile și gândurile o frământă din ce în ce mai mult. Chiar și în această perioadă în care are cea mai mare nevoie de liniște, internauții nu-i dau pace, iar Gina se găsește nevoită să explice anumite aspecte din perioada în care o femeie este însărcinată.

Gina Pistol mai are puțin și va face cunoștință cu fetița sa. Aflându-se pe ultima sută de metri ca femeie însărcinată, corpul ei suferă numeroase schimbări, atât la nivel fizic, dar și la nivel hormonal. Chiar și așa, răutăcioșii din mediul online nu se pot abține să o ”tragă la răsoundere” pe blondină în legătură cu operațiile sale estetice.

Gina Pistol, acuzată că și-a făcut operații estetice în timpul sarcinii

Chiar dacă este femeie însărcinată și are anumite nevoi, internauții îi oferă critici în mod gratuit referitoare la aspectul ei fizic. Pe timpul sarcinii, Gina Pistol a luat un număr de kilograme în plus, astfel că și trăsăturile feței sale sunt mai proeminente și mai ieșite în vidență decât în mod obișnuit. Motiv pentru care fanii au emis ipoteze conform cărora vedeta și-a făcut operații estetice chiar și în timpul sarcinii.

Prezentatoare TV a negat ferm toate aceste ipoteze și le-a explicat fanilor ei faptul că este perfect normal ca fizicul ei să fie schimbat, atâta timp cât ste o femeie însărcinată.

Mai mult, le-a explicat internauților că reține foarte multă apă, de aici și impresia cum că ș-ar fi făcut numeroase operații estetice la nivelul feței. Nu numai fața i s-a umflat din cauza retenției de apă, dar și mâinile și picioarele, după cum chiar ea relatează pe Instagram.

„Nu, nu mi-am înjectat nimic în obrași și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi-trei litri rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a spus Gina Pistol, arătând spre mâinile ei umflate.

Gina Pistol, acuzată de fani că a abuzat de operații estetice chiar și în timpul sarcinii! Vedeta le dă replica: ”Încetați” / FOTO

Gina Pistol, replică la adresa celor care o critică

Gina Pistol le-a închis gura tuturor răutăcioșilor și le-a explicat faptul că tot ceea ce se întâmplă cu fizicul ei în aceste momente este perfect normal pentru o femeie însărcinată.

„Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a mai explicat iubita lui Smiley.