Gina Pistol se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Iubita lui Smiley abia așteaptă să își strângă fiica la piept pentru prima dată. Timpul se scurge foarte repede, iar marele moment este pe cale să vină. Este foarte fericită și se bucură de fiecare clipă din perioada sarcinii. Nici acum după atât de mult timp, nu îi vine să creadă că va naște.

Gina Pistol: “Sunt supărată după proba cântarului”

În ceea ce privește venirea pe lume a micuței sale, are planuri serioase. Ea și iubitul ei au amenajat deja camera micuței, iar prezentatoarea a început să cumpere deja tot felul de lucruri pentru bebelușul care va veni pe lume. La un moment dat, ea le-a povestit fanilor că a cumpărat niște haine pentru vârsta de un an, doar pentru că nu s-a putut abține.

Speră să nu fie genul acela de mamă, care să cumpere tot ceea ce prinde pentru copilul ei. În plus, vedeta se pare că este și foarte supărată în această perioadă. Gina Pistol s-a îngrășat câteva kilograme bune, dar medicii i-au spus că este ceva normal. Cu toate acestea, ea nu are de gând să lase lucrurile așa și i se pare că trebuie să acționeze în acest sens.

De când a aflat că va deveni mamă, vedeta petrece tot mai mult timp pe rețelele sociale. De asemenea, discută mult cu fanii ei despre viața sa privată, lucru care nu se întâmpla până acum. Sarcina i-a schimbat mult felul de a gândi, iar fanii nu pot decât să se bucure de acest lucru.

„După ce că sunt eu supărată, după proba cântarului, mai face și Intagramul figuri. Îmi postează aiurea toate filmulețele și nu le postează pe toate. Revenind la ideea mea și la supărarea mea. Astăzi am achiționat un cântar, care arat kilogramele reale și mi-at cu tristețe. Plâng în mine. Plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme. Mi-a zis Mona. Doar că sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic să înțelegeți și tre să fac ceva. N-am cum. Nu vă pot spune câte kilogame am. D-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.”, a povestit vedeta.