Pe data de 9 aprilie se împlinește o lună de când Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a născut pe 9 martie o fetiță sănătoasă, Josephine Ana Maria. Minunea de a fi mamă a avut și un mic preț: silueta sa nu a mai fost ca înainte. Cu toate acestea, iubita lui Smiley a știut cum să slăbească. A slăbit de la mărimea M la S în doar o lună, iar corpul său arată din ce în ce mai bine.

gina-pistol
gina-pistol

În momentul în care Gina Pistol a devenit mamă, aceasta a fost felicitată de o țară întreagă. Pentru că își dorește să fie în continuare un exemplu pentru femei și un etalon de frumusețe, Gina și-a dat seama că trebuie să slăbească după sarcină. Aceasta poartă lenjerie remodelatoare și ține un regim special. Deși vine cu modificări substanțiale în alimentație, regimul nu este unul ușor de ținut pentru orice femeie.

Dieta Ginei nu este de înfometare

Iubita lui Smiley nu se înfometează pentru a slăbi. Aceasta are 3 mese și 2 gustări pe zi. De altfel, aici este vorba despre un meniu de menținere, ci nu unul de slăbire rapidă. Gina Pistol a ales să mănânce la micul dejun o budincă din semințe de chia cu mango. Semințele de chia au devenit foarte cunoscute în România și foarte consumate de când s-a aflat că au numeroase beneficii și conțin proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc, vitaminele B1, B2 și B3. Aceasta mănâncă zilnic proteine din carne albă, respectă mesele, are grijă să nu mănânce grăsimi și nu lasă nicio zi să treacă fără fructe și legume. Cu toate acestea, ce este cel mai greu în perioada de față nu este regimul, ci lipsa de odihnă.

Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură”, a declarat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”.