Jador a plecat în Republica Dominicană, la Survivor România, cu gândul de a o uita pe femeia pe care o iubește. Aflat departe de acasă, a realizat că sentimentele sale pentru Georgiana Elisei sunt din ce în ce mai puternice și a sperat că în momentul în care va reveni în țară, femeia se va întoarce în brațele sale. Din păcate pentru el, nu a fost deloc așa, iar zilele acestea se pare că a decis să renunțe definitiv la îndrăgitul artist.

„Sunt singur! Gata! Dar nu știu de ce”

Cântărețul ar putea avea orice femeie și-ar dori, pentru că zeci de doamne și domnișoare roiesc în jurul lui, dar el are ochi doar pentru una. Georgiana Elisei nu are aceleași sentimente pentru el și a decis să îl dea uitării, ba chiar i-a trimis și un mesaj în care i-a vorbit despre toate aceste lucruri. Plin de durere, Jador vrea explicații pentru decizia pe care a luat-o pentru că nu înțelege de ce a decis să plece.

Artistul o iubește la nebunie și ar face orice pentru ea, iar în momentul de față nu își dorește decât să afle ce anume a făcut-o să procedeze în felul acesta. Fiind extrem de sincer cu fanii lui, manelistul le-a povestit despre situația grea prin care trece și i-a rugat pe aceștia să îi dea mesaje Georgianei, pentru că își dorește și el să afle ce anume s-a întâmplat și cum s-a ajuns aici.

„Sunt singur! Gata! Dar nu știu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a declarat Jador, acum câteva ore.

Georgiana Elisei l-a dat uitării pe Jador! Ce mesaj i-a trimis manelistului: ”Măcar să îmi explice…”

„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată? Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat. Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat”, a mai zis artistul.