Weekendul acesta a fost cel mai special din viața lui Dani Otil și Gabriela Prisăcariu. Ei au luat hotărârea să își unească definitiv destinele. De acum, cei doi sunt soț și soție și vor să fie toată viața împreună. Evenimentul a fost unul destul de bine organizat, cu cele mai mici detalii bine puse la punct, iar invitații au fost care mai de care mai de seamă. Chiar dacă nunta a fost una reușită, a existat și un moment mai puțin plăcut prin care a trecut chiar mireasa. Cu toate acestea, Gabriela a știut cum să depășească momentul, în așa fel încât totul să fie bine.

Pentru mare zi a nunții sale, Gabriela a ales o rochie albă, cu un decolteu adânc și foarte vaporoasă, care i-a scos în evidență sarcina, dar mai ales picioarele sexy pe care le are și acum. În legătură cu make-up-ul și coafura, celebrul model a ales un look natural, care i-a scos frumusețea în evidență. Ea a publicat imediat și primele fotografii în care apare imaculată. Mesajele de apreciere pentru întreaga apariție nu au întârziat să apară, însă nu toată lumea a văzut situația așa. Ei bine, a existat o persoană care a criticat-o dur pe Gabriela.

Noua doamnă Otil a publicat pe pagina sa oficială de Instagram o captură a unui mesaj pe care l-a primit. O persoană care o urmărește nu a fost prea impresionată de alegerile pe care Gabriela le-a făcut în ziua nunții. Aceasta, dar și o prietenă a ei, au discutat despre Gabriela și despre apariția ei. Ghinionul a fost că în loc să-i trimită mesaj prietenei respective, i-a trimis Gabrielei. De aici a pornit tot amuzamentul.

gabriela prisacariu
gabriela prisacariu

Gabriela, ” jignită” în ziua nunții

Individa a dat mesaj legat de ținuta Gabrielei și a spus că „Da îi urâtă”. Apoi, când și-a dat seama că a greșit destinatarul, a revenit către Gabriela cu următorul mesaj: „Scuze! Nu am vrut să-ți trimit ție. Soția lui Dani Oțil s-a arătat extrem de amuzată de situație.