Oana Zăvoranu nu pare să aibă nici cea mai mică intenție de a pune pe pauză războiul declarat din online. Querida vrea să le pună la zid pe toate vedetele care creează conținut pe rețelele de socializare cu scopul de a câștiga susține ea bani.

Următoarea pe lista ei de critici a ajuns Gabriela Cristea alături de soțul ei, Tavi Clonda.

Oana a fost extrem de dură la adresa fostei prezentatoare

Oana Zăvoranu a anunțat de curând că a suplimentat lista vedetelor pe care are de gând să le atace pe internet din cauza activității lor. Actrița susține că branșa influencerilor are la bază doar ideea de a face bani de le urma naivității internauților care cumpără de cele mai multe ori produse recomandate de acestea.

După Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Cristina Ich, Oana Roman, Ramona Gabor sau Andreea Mantea, Querida a ajuns la Gabriela Cristea. De atacul dur al actriței nu a scăpat nici soțul acesteia, Tavi Clonda.Oana Zăvoranu o-a adresat Gabrielei o poreclă jignitoare care o va înfuria la culme pe vedetă.Querida a precizat că fosta prezentatoare ar accepta numeroase bartere de dragul câștigurilor.

„Vă spuneam că vă pregătesc familii de mocangiști. Mă țin de cuvânt. V-o prezint pe Hippo Mocangela, soția lui Tăviță Clona”, a scris Oana pe Instastory.


U Gabriela Cristea

Gabi Cristea a dispărut deocamdată din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa îndeaproape de creșterea fiicelor ei. Vedeta a refuzat mai multe contracte doar pentru ca soțul ei să aibă prioritate în proiectul pe care l-a avut cu Antena 1. Totodată, Gabriela a recunoscut că momentan fondurile inclusiv în televiziune sunt destul de limitate în aceste vremuri tulburi din punct de vedere economic, astfel a precizat că deocamdată preferă să rămână pe tușă.

Deși nu apare la televizor, fosta prezentatoare ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. În acest context, vedeta își expune stilul de viață și aspecte ale familiei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o poveste de dragoste aparte. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii pe care vedeta o modera la Kanal D. Cei doi au rămas împreună deși fosta realizatoare tv venea după un divorț dureros de regretatul om de afaceri, Marcel Toader.