Nu mai alcătuiesc o familie, însă scandalurile se țin lanț în viața lor. Când toata lumea credea că cei doi au găsit o cale de înțelegere de dragul copiilor se pare că Gabi și Claudia și-au ascuțit din nou săbiile. Cele două vedete s-au certat în plină stradă în fața casei cântăreței minute în șir. Într-un final, artista a apelat numărul unic de urgență menționând că este agresată verbal de fostul partener.

S-au filmat și acuzat reciproc

Claudia și Gabi Bădălău au un istoric demn de scenariul unei telenovele de succes. De doi ani de zile cei doi foști parteneri încearcă să divorțeze și să găsească o cale comună de înțelegere însă acest lucru este aparent extrem de dificil.

Gabi Badalau Claudia patrascanu

Cele două vedete au bătut de multe ori drumurile spre tribunal și cel puțin deocamdată acest lucru se mai întâmpla până ce actele de divorț vor ajunge să fie semnate.

Acum, între ei s-a iscat un nou scandal din cauza programului alocat copiilor în cazul fiecărui părinte. Gabi Bădălău susține că soția lui nu i-a mai dat copiii de 5 luni de zile si tot de atunci cei mici nu și-au văzut bunicii din partea tatălui. Din acest motiv, cei doi s-au acuzat reciproc chiar în mijlocul străzii. Scenele s-au petrecut în Agigea, acolo unde artista locuiește acum. Cea care a alertat poliția a fost Claudia invocând că tatăl copiilor ei o agresează verbal. Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului, cei doi foști soți se filmau reciproc.

Claudia l-a acuzat pe afacerist de infidelitate. De asemenea artista i-a făcut mai multe plângeri penale în care îl acuză inclusiv de consum de droguri. Cu toate acestea, în urmă cu câteva săptămâni cei doi au petrecut la munte un weekend alături de copii. Totodată, de ziua unuia dintre copii, Claudia și Gabi s-au afișat împreună.