Gabi Bădălău a revenit în atenția publică divorțului cu cântec de fosta lui parteneră de viață, dar și prin prisma noii lui idile cu Bianca Drăgușanu. Noua lui expunere îi aduce se pare un val de critici destul de dure.Milionarul a fost ironizat de excentrica Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Querida îl poreclește pe Gabi Bădălău

Afaceristul a fost numit ani de-a rândul în presa mondenă „băiat de oraș”. Asta datorită notorietății sale în ceea ce era cunoscut drept „viață de noapte”. Milionarul a bifat în palmaresul lui femei celebre din showbiz-ul românesc, iar una dintre activitățile sale care au dus la a fi numit astfel era prezența în cluburile din Capitală, dar și de pe litoral. După ce s-a căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, controversatul tânăr afacerist s-a cumințit pentru o perioadă.

Conform spuselor mamei copiilor lui, acesta a revenit la vechile obiceiuri la câțiva ani de la cununie. Printre relațiile cu femei celebre pe care le-a avut se numără Ramona Gabor, Adelina Pestrițu, Daniela Crudu sau mai nou, Bianca Drăgușanu. Relația cu Adelina s-a consumat cu mulți ani în urmă însă Oana Zăvoranu a găsit de cuviință să îi critice pe ambii foști îndrăgostiți.

Pe Gabi Bădălău, Querida îl numește „ardei umplut”, în câteva postări publicate pe Instastory.

Oana Zăvoranu Gabi Badalau

S-a întâlnit cu Alex Bodi?

Despre Gabi Bădălău au existat în ultimele zile mai multe speculații. Despre acesta s-a spus că a fost în casa lui Alex Bodi pentru a lămuri aspecte ale relației lui cu Bianca Drăgușanu. Milionarul a negat însă într-o emisiune în direct că l-ar cunoaște pe fostul soț al creatoarei de modă.

Oana Zăvoranu a criticat de-a lungul timpului numeroase persoane publice de la noi. Totuși actrița a ocolit de cele mai multe ori bărbații. Mai puțin pe fostul ei soț, Pepe. Se pare că pe lângă acesta, Gabi Bădălău a fost ghinionist și a ajuns în vizorul criticilor Oanei.

 

De altfel, Querida nu o scapă din ochi nici pe ultima iubită a milionarului Bădălău. Ea o numește pe Bianca Drăgușanu „Buzilă” și la adresa ei a avut mai multe aspecte de obiectat. La fel de acidă, creatoarea de modă a ripostat și s-a apărat in fața actriței.Totodată, Bianca a precizat că Oana ar fi dorit de fapt să îi fie prietenă în urmă cu ceva timp, putând dovedi acest lucru cu dovezi scrise.