S-au iubit împotriva tuturor însă relația lor a fost într-un final sortită eșecului. Irinel și fosta lui iubită, cu patruzeci de ani mai tânără nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Cu toate că este din nou singură, Oana nu pare să își fi deschis din nou inima spre o relație serioasă precum a avut-o pe cea cu fostul milionar. Mai mult, după anunțul lui Irinel legat de relansarea în afaceri, bruneta a devenit din nou activă pe contul ei de socializare. Mai mult, Oana a publicat și o imagine care ar pune orice bărbat pe jar.

Ce șanse mai au de a se împăca?

Irinel Columbeanu șoca o Românie întreagă pentru a doua oară după ce s-a afișat acum 4 ani alături de o frumoasă domniță care i-ar fi putut fi nepoată. Afaceristul și Oana Cojocaru și-au asumat idila în văzul tuturor susținând că au o conexiune aparte. După modelul Monicăi Gabor, Irinel a fost cel care a făcut primul pas spre a o cuceri pe brunetă.

Totul s-a întâmplat în cadrul unui fashion show de pe litoral. Oana a cedat tentației și a căzut rapid în mrejele dragostei. Cei doi s-au mutat împreună în vila de la Izvorani și păreau extrem de fericiți. Ulterior, odată cu declinul financiar al lui Irinel, aceștia au fost nevoiți să locuiască cu chirie într-un apartament de la marginea Capitalei. Cum era de așteptat, relația lor nu a mai durat mult timp după acest colaps financiar suferit de afacerist.

Irinel Columbeanu

Deși nu a vrut să recunoască faptul că nu mai are vreo legătură cu Oana, apropiații fostului milionar au aflat misterul destul de rapid.Asta pentru că fostul Monicăi era surprins mereu singur la cumpărături sau prin oraș.

 Irinel vrea să dea lovitura din nou

Irinel Columbeanu a dispărut din peisajul mediatic odată cu situația lui financiară critică. Fostul Monicăi Gabor a reapărut la emisiuni după ce a trecut printr-o nouă dezamăgire. Fosta lui vilă de la Izvorani a ars din temelii in urma unui incendiu devastator.

Recent, un celebru antreprenor din România a anunțat că Iri are de gând să intre din nou în lumea afacerilor. Afaceristul lucrează la o carte în care și-a așternut se pare experineța de viață și care speră să îi rotunjească veniturile.