Florin Salam nu a avut parte de un trecut fericit, iar despre asta a vorbit chiar el în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a fost invitat de curând. Pentru el pierderea fostei sale soții a fost un șoc din care și-a revenit cu greu. A avut zile în care nu a fost bun de nimic, a stat închis într-o cameră și nu se putea gândi la nimic altceva în afara decesului Fănicăi. La ceva vreme după, a răsărit soarele și pe strada lui și s-a îndrăgosti de Roxana Dobre, cea alături de care trăiește și acum.

Florin Salam: ”Dormeam cu poza ei”

Au trecut 12 ani de când femeia vieții lui a decedat, după ce ea a fost răpusă de o boală nemiloasă. Femeia nu a mai putut duce lupta, iar manelistului nu i-a venit să creadă că i s-a putut întâmpla așa ceva. După ce și-a revenit, a pus ochii pe Roxana Dobre, iar el a povestit cum a reușit să o cucerească pe frumoasa lui iubită, alături de care vrea să facă și nunta, dar nu la noi în țară, ci mai degrabă peste hotare.

Artistului îi plăcea atât de mult de ea, încât avea o poză cu ea, iar în fiecare seară când mergea la culcare se ruga ca ea să îl placă și să devină într-o bună zi partenera sa de viață. Visul i s-a îndeplinit, iar ei formează unul dintre cele mai puternice și urmărite cupluri din lumea mondenă, de la noi.

”Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza.Și el știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă, și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem (de soție – n.r.) și nu eram sigur dacă o să fie… Îi spuneam: “Roxana, noapte bună, sărutmâna, te iubesc”. Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a declarat regele manelelor.