Alex Bodi se bucură de libertate din plin. După mai bine de jumătate de an în care nu a avut voie să își părăsească domiciliul, milionarul profită de moment și petrece non stop. În ultima perioadă pe contul lui de socializare au fost distribuite numeroase filmulețe de la diverse petreceri la care acesta a luat parte. Aseară,afaceristul a acut parte de propriul recital din partea lui Florin Salam.

Artistul i-a cântat „de jale”

Alex Bodi este un bărbat singur însă nu se lasă copleșit de această situație deloc. Drept dovadă, aproape seară de seară acesta se distrează alături de o gașcă de prieteni apropiați. Printre aceștia se numără și alte persoane publice precum Oana Zăvoranu alături de soțul ei, Alex Ashraf precum și Vica Blochina.

Alex Bodi nu a făcut niciodată un secret din faptul că apreciază muzica de petrecere. Astfel, la ultima petrecere a avut parte de un show special pentru el. Nimeni altul decât Florin Salam i-a cântat milionarului la masă. Cum era de așteptat, versurile artistului au fost legate de perioada grea prin care a trecut fostul Biancăi.

Alex Bodi

Ce se întâmplă cu dosarul lui

Alex Bodi a fost arestat într-un dosar de proxenetism și șantaj alături de alte nume grele din lumea interlopă. După aproape 6 luni de zile, Alex Bodi și avocatul lui au reușit să îi convingă pe magistrați să îi ridice acestuia măsura arestului domiciliar. Astfel,  afaceristul a rămas sub control judiciar.

Dacă pe acest plan lucrurile s-au așezat într-un final după dorințele lui, pe plan amoros, milionarul nu stă la fel de bine. După ce a încheiat două relații eșuate, momentan este un bărbat liber. Într-un interviu recent acesta a declarat că nici o poveste de dragoste din viata luinu este încheiată definitiv. De asemenea, el a precizat că poate fi cu oricare dintre femeile din trecutul lui.