Problemele lui Florin Pastramă și Brigitte par să nu a mai ajungă la final. Mama lui Florin Pastramă este grav bolnavă, motiv pentru care cuplul a ales să locuiască în aceeași casă cu femeia. Aceasta din urmă are grave probleme și are nevoie de sprijin în această perioadă.

De altfel, Florin Pastramă este de părere că supărarea lui Brigitte a fost complet nemotivată pentru nimic nu este mai important decât mama sa. El își iubește și soția, dar are nevoie să fie alături și de cea care i-a dat viață.

Femeia a fost nevoită să se supună unei operații dificile și este internată la Spitalul Fundeni. Din păcate pentru ea, instituția spitalicească este mult mai aproape de casa părintească decât de cea în care locuia afaceristul cu Brigitte.

Mama-lui-Florin-Pastramă
Mama-lui-Florin-Pastramă

Eu nu am plecat de la Brigitte ca să stau la restaurante sau prin cluburi. Uitați-vă la fața mea! Nu am avut timp nici să mă bărbieresc… Pentru mine maică-mea e cel mai important lucru.

Ce era important, să stau lângă Brigitte să repar un gard sau să merg în vacanțe, când maică-mea este cu un picior în groapă. De la Brigitte până la maică-mea, la Spitalul Fundeni unde e ea, durează o oră. Noi stăm la un minut, două. Tot timpul sunt acolo”, a explicat Florin Pastramă în emisiunea de la Antena Stars, în care este protagonist.

Care este starea mamei lui Florin

După ce a stat o săptămână internată pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, mama lui Florin Pastramă se simte mai bine acum și a fost mutată într-un salon normal. Fiind singurul din familia lui care are amble doze ale vaccinului anti-COVID-19 făcute, soțul lui Brigitte a primit undă verde de la medici pentru a o vizita permanent.

Maică-mea a avut foarte mari probleme la operație. E de o săptămână la terapie intensivă. Astăzi au pus-o pe salon. A avut tensiune 9. Dumnezeu i-a redat viața.

Am putut să intru la ea doar eu, pentru că eu sunt singurul vaccinat. Sincer să fie, cu Brigitte nu am mai vorbit, că nu-mi arde mie acum de Brigitte și de vacanțe sau că e cu gardul. Gardul putem să-l facem oricând, dar mama mea …”, a spus soțul Brigittei.

Florin Pastramă și Brigitte au fost mai mult despărțiți în ultimele luni. Cei doi au avut numeroase probleme cu banii, mai ales din cauza lui Florin. Brigitte s-a ales cu 70.000 de euro opriți de bănci, din cauza unei datorii neplătite la timp. Din acest motiv, cei doi s-au certat foarte tare, iar Florin a decis că este mai bine să plece de acasă,  cel puțin până își rezolvă problemele. Nici măcar de Paște nu au fost împreună, însă acum și-au promis că vor trece peste toate împreună.