Zilele acestea, Floricica Dansatoarea a postat mai multe TikTok-uri în care îi transmitea lui Zanni o serie de mesaje de susținere. Acestea au devenit virale în doar câteva minute și tot internetul vorbește despre ceea s-a întâmplat. Ea s-a declarat cea mai mare fană a Faimosului și pentru a demonstra că nu au fost doar vorbe în vânt, s-a filmat în timp ce se vopsea precum artistul ei preferat.

Floricica Dansatoarea, mesaj de apreciere pentru Zanni

Aceasta este de partea lui, pentru că în mare parte trecutul lor este unul asemănător, având în vedere că și ea a crescut la casa de copii. Cumva, știe prin ce a trecut și câte de greu i-a fost și de aceea este acolo pentru el, indiferent de situație. Mai în glumă mai în serios, Floricica Dansatoarea i-a transmis tânărului că îl iubește și că ar vrea să se mărite cu el, pentru că este „căminist” de-al ei.

În plus, tot ea și-a exprimat toată aprecierea pentru parcursul lui în competiția Survivor România, are încredere în el și în forțele sale și își dorește ca acesta să se întoarcă acasă cu marele premiu. Este de părere că merită acest lucru, pentru că a reușit să demonstreze faptul că este un concurent puternic, care a trecut prin atât de multe greutăți în viață și care în ciuda a tot ceea ce a trăit, nu a renunțat și a mers mai departe. Crede, de asemenea, despre el că nu este un om rău, ci un om drept și îl respectă pentru tot ce a reușit să facă până la vârsta lui.

 

Floricica Dansatoarea fana nr. 1 a lui Zanni! Ce i-a declaratul Faimosului, după ce s-a vopsit ca el

„Zanni, eu te susțin pentru că ai fost la casa de copii ca mine. Tu nu ești un băiat rău, ești un om drept. Zanni, te iubesc și te respect. Mergi înainte din partea lui Floricica Dansatoarea, că ești căministul meu!”, i-a transmis femeia concurentului de la Survivor România.