Flick și Denisa Hodișan au avut zilele acestea un motiv real de sărbătoare. Cei doi îndrăgostiți au împlinit un an de când se cunosc și sunt în culmea fericirii, ba mai mult de atât, au impresia că totul s-a întâmplat ieri. Ei au reușit să facă în tot acest an ceea ce multe persoane nu sunt capabile să facă nici măcar într-o viață. Artiștii și-au unit chiar și destinele și au ales un loc special pentru merele eveniment.

Flick, versuri de iubire pentru soția sa

Domnul Rimă a fost cel care s-a ocupat de tot, până la cel mai mic detaliu. A arătat totul fix așa cum și-au dorit. S-au cununat în Grecia, acolo unde au trăit clipe pe care nu le vor uita niciodată. La început le-a fost greu, pentru că locuiau în orașe diferite, fiecare având locul de muncă departe de celălalt. Între timp, lucrurile au început să se rezolve, iar ei petrec tot mai mult timp împreună.

Deși au ales să își unească destinele în secret, ei nu se ascund de fanii lor și le arată acestora cele mai frumoase clipe din viața lor. Ori de câte ori au ocazia, aceștia își dedică iubirea pe rețelele sociale, iar recent Flick i-a făcut frumoasei sale partenere de viață o dedicație de dragoste de zile mari, în fața căreia toți admiratorii lor au rămas muți de uimire. Aceștia se văd împreună până la sfârșitul vieții lor, iar mulți se întreabă când vor deveni și ei părinți pentru prima dată.

”E fix un an azi. Nu știam / Că de atunci, cu tine-anume, / O să fac totul cum visam / Și-o să te strig pe al meu nume / Îți mulțumesc, @denisafilcea. Te iubesc! Și dacă mâine, așa din mână, / Aș pierde poate tot ce știu, / Un lucru vreau să-mi mai rămână / Și-acela este: să te scriu❤️”, a transmis Flick.

Flick și Denisa Hodișan, un an de când se cunosc! Ce declarație de dragoste i-a făcut el / FOTO

”Ești cea mai tare poezie și eu am darul dea te scrie”, i-a mai declarat Flick frumoase sale soții, Denisa Hodișan.