Flavia Mihășan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară, iar în viitorul apropiat își va putea strânge în brațe bebelușul. Duce o viață de vis, la care multe femei de vârsta ei doar visează. Fosta asisentă TV trăiește, de asemenea, și o poveste de dragoste de vis. Deși ea și iubitul ei se înțeleg de minune, cei doi încă nu s-au căsătorit.

Mulți s-au întrebat de ce nu au făcut încă nunta, deși sunt împreună de multă vreme, au un copil, iar al doile este deja pe drum. Ei bine, se pare că îndrăgostiții nu sunt încă pregătiți să facă pasul cel mare. Cel mai probabil, la un moment dat, se va întâmpla și asta.

Fericită nevoie mare, Flavia Mihășan a decis că este vremea pentru o schimbare. Vedeta simțea nevoia să se mai ocupe și de ea, așa că imediat ce a avut ocazia a mers la salon. Acolo, viitoarea mămică s-a răsfățat așa cum se cuvine și nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre mofturile sale.

 

Flavia Mihășan, schimbare de look pe timpul sarcinii. Cum arată acum vedeta / FOTO

Deși doar s-a tuns și s-a vopsit, Flavia Mihășan s-a simțit în al nouălea cer. Nu mai mersese de ceva vreme la salon, iar acesta a fost un moment special pentru ea. Cel mai bine se simte în momentul în care se ocupă de ea și de nevoile sale.

„Doamne, știu că este doar vopsit, tuns, spălat, coafat, dar pentru mine acum este VIAȚĂ”, a scris Flavia Mihășan pe Story.

Nu îi este teamă nici să se vopsească în timpul sarcinii, chiar dacă mulți spun că nu ar fi indicat acest lucru. Aspectul fizic este foarte important pentru ea, în orice situație.

„M-ați întrebat dacă mă vopsesc în timpul sarcinii. Da, mă vopsesc, e totul safe.”, a mai mărturisit vedeta pe Instagram.

Flavia Mihășan, schimbare de look pe timpul sarcinii. Cum arată acum vedeta / FOTO