Feli Donose este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, mai ales de când a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta este mulțumită de viața pe care o are și este, de asemenea, recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă. Are o familie frumoasă și este mândră de ea, iar în viitorul apropiat urmează să pășească în fața altarului alături de bărbatul visurilor sale.

Feli Donose: ”Suntem amândoi zodia gemeni”

Artista a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa privată și și-a ținut partenerul departe de camerele de filmat și de aparatele de fotografiat vreme îndelungată. Ea și Cătă, viitorul ei soț, au preferat să se bucure în liniște de toate momentele frumoase din viața lor, fără ca alții să se amestece. Chiar și chipul fetiței sale superbe l-a ținut ascuns un an, pentru că, probabil, a considerat că este mult prea mică pentru a fi expusă pe social media.

Îndrăgita artistă este o femeie norocoasă în ochii celorlalți. Vedeta are un partener de viață alături de care viața ei și care i-a dăruit o fiică, pe Nora Luna. Feli îl iubește enorm pe iubitul ei, care deja a cerut-o în căsătorie și care îi va deveni soț cu acte în regulă. Recent, ea le-a povestit fanilor cum a fost viața sa în ultima vreme și se pare că în timpul pandemiei ea și Cătă au reușit să petreacă tot mai mult timp împreună, pentru că ea nu mai are concerte, iar el este nevoit să lucreze de acasă.

Feli Donose, mesaj emoționant pentru viitorul ei soț: ”Suntem amândoi zodia gemeni”

„De cand cu pandemia eu si Cata stam foarte mult impreuna.
Job-ul lui deocamdata e de acasa si eu cum am mai rar concerte ( bine.. n-am de un an 😂 ) stau mai mult “la domiciliu”decat credeam.😂
Uneori ne calcam destul de tare pe nervi. Probabil ca la un moment dat ne e rau de prea mult bine. Va suna cunoscut?

Suntem amandoi zodia gemeni. Asta inseamna ca suntem 4 oameni cu suflet de copil intr-o relatie “de oameni mari”. 😂
Uneori abia asteptam sa plecam cateva zile ( separat ) si sa mai luam o pauza. Fiecare cu viata lui!😆
TOTUSI dupa 2 zile vine nedezlipitul sentiment de “ Imi e dor de tine.”

Imi place de noi. Suntem buni si nebuni.❤️”, a scris Feli în dreptul unor imagini cu iubitul ei.