Prezentă în platoul emisiunii “Teo Show”, Bianca Drăgușanu a  povestit prin ce clipe grele a trecut de puțin timp fiica ei. Micuța Sofia Slav a trecut printr-o adevărată traumă în timp ce se afla la grădiniță. Diva a povestit că, în urma evenimentului nefericit, a decis să o transfere pe Sofia Slav la o altă grădiniță din București. Fetița pe care o are din relația cu Victor Slav mai are puțin și împlinește cinci ani, iar Bianca se ocupă mult de viața acesteia, pentru a putea fi unul dintre cei mai fericiți copii. Ei bine, din cauza grădiniței, micuța Sofia a avut grave probleme.

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, agresată

Conform celor povestite chiarde Bianca Drăgușanu, fetița ei a fost mușcată de una dintre fostele colege de grupă de la grădiniță și a fost nemulțumită de explicațiile primite din partea angajaților. Mai mult, fost iubită a lui Victor Slav a mai explicat și că a fost șocată în clipa în care a văzut vânătaia cu care s-a ales Sofia Slav. Micuța Sofia avea pe picior urme de dinți și vânătăi, în urma gestului făcut de colega sa de grădiniță care a dat dovadă de sălbăticie.

bianca-dragusanu-sofia
bianca-dragusanu-sofia

Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi

, a povestit afacerista în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu la Kanal D.

Bianca a avut probleme cu micuța Sofia și atunci când vine vorba despre sănătate. Aceasta a tușit o bună perioadă de timp, iar Bianca a fost nevoită să îi facă mai multe analize amănunțite. Din fericire, copila nu are nimic grav și este în afara oricărui pericol. Atunci când vine vorba despre Sofia, Bainca face tot posibilul să fie o mamă atentă și dedicată, indiferent de viața complicată pe care o are atunci când vine vorba despre iubire și relații de dragoste, sau chiar de prietenie.