Cristina Ich pare să treacă zi de zi prin proverbul „una rece – alta caldă”. Deși are postări care incită internauții, Ich nimerește și zile în care este intens criticată de prietenii săi din mediul online. De curând, iubita lui Pițurcă a fost criticată foarte tare de internauți. Totul a început la scurt timp după ce a dansat cu Emil Rengle și au publicat filmarea. Videoclipul postat pe contul de TikTok de Cristina Ich a fost distribuit masiv în foarte multe grupuri de pe rețelele de socializare. Comentariile celor care au văzut videoclipul sunt de-a dreptul neașteptate.

Conform comentatorilor, Cristina Ich încearcă degeaba să danseze, deoarece ar fi lipsită de talent. Cu toate acestea, prietenii săi din mediul online sunt de părere că se forțează mult prea mult să reușească și să pară o femeie sexy și senzuală. Cei mai mulți cred că Ich se chinuie să o copieze de fapt pe Mădălina Ghenea.

ich si rengle
ich si rengle

Nu are ritm, nu are flexibilitate. Greșesc?!”, „E bâtă ! Ea se crede vreo dansacioasã desavarsita! A lesinat cand a vazut story-ul lui Ghenea care efectiv respira senzualitate si cum asta stie sa faca, sa imite si sa copieze, a zis sa faca si ea! Nope! In viata ei de mahalagioaica pseudointelectuala nu va avea ea atata senzualitate si talent ca a lu’ Ghenea, sa fim serioase! Ea la fata e frumusica, la corp e gard, patrata, fara talie, nu are nimic wauw, daca se ingrasa 8-10 kg arata ca matusa Aglaia, are conformatie proasta la corp! Nu ca i caut nod in papura dar doar faptul ca a incercat sa o copieze pe Ghenea denota faptul ca e penibila si frustrata maxim, oricat ar inceca ea si cu multiplele ei personalitati sa arate ca ea n are nici o treaba cu invidia si gelozia! Ghenea e chiar piesa de talie mondiala, aia respira feminitate si power women , nu “ sensibila” asta bipolara!” sunt doar câteva dintre comentariile de pe paginile de socializare.

Iată videoclipul

@ichliebeich

#dance @emil.rengle

♬ original sound – Christina Ich

Ich este doar una dintre influencerițele sau artistele din România care au ținut să se filmeze alături de Emil Rengle. Orădeanul este extrem de îndrăgit în țara noastră și  este cunoscut ca un compozitor, coregraf, dansator, regizor și solist de renume. Este câștigătorul celui de-al optulea sezon al Românii au talent și primul dansator din istoria emisiunii care câștigă marele premiu. Din păcate, Ich nu a nimerit videoclipul care să ajungă la inimile celor care îi urmăresc postările. Bineînțeles, Ich va trece ca de obicei cu vederea comentariile care apar în mediul online.