Andra și Cătălin Măruță pun foarte mare preț pe educația copiilor lor, iar de când pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe țara noastră, lucrurile au început să se schimbe și în casa lor. Atât cei doi soți, cât și copii lor au avut de suferit de pe urma schimbărilor care au venit brusc în viața acestora. Fiecare are problemele lui, dar cel mai important este că, de fiecare dată, aceștia găsesc soluția ideală pentru a le rezolva și pentru a ajunge la un punct comun.

Cătălin Măruță a luat atitudine

Din punctul multora de vedere, familia Măruță este o familie frumoasă, perfectă și despre care nu au prea multe lucruri rele de zis. Cei mici au început să le urmeze deja exemplul părinților și știu foarte bine cum să se comporte în societate, dar și cum să le atragă atenția celor de pe social media, cea care are mai mare succes fiind fiica lor, pe care fanii o îndrăgesc enorm.

Ei bine, se pare că Eva nu a fost deloc mulțumită de faptul că a fost nevoită ba să facă ore online, ba să meargă la grădiniță, iar la un moment a refuzat să mai facă acest lucru. David a luat-o pe urmele ei și a zis că dacă sora lui nu merge, nu vrea să o facă nici el. Andra și Cătălin Măruță s-au văzut astfel puși într-o situație extrem de dificilă, dar prezentatorul a găsit soluția perfectă, pentru a sta de vorbă cu cei mici și pentru a-i face să realizeze anumite lucruri.

 

„Povestea asta cu „seara problemelor” a plecat în felul următor. La un moment dat, Eva nu mai voia să meargă la grădiniță, David, când a văzut că Eva nu mai vrea să meargă la grădiniță, de ce să mai meargă și el la școală, și începuse un haos de ăsta, de nu mai puteam să-l gestionăm. Fără să-mi dau seama, am zis „hai să facem o seară a problemelor”. Ne-am așezat toți patru și am spus să zică fiecare ce problemă are. „Eva, tu ce problemă ai? De ce nu mai vrei să mergi la grădiniță?”. A început ea să spună ce problemă are, cu un coleg care nu știu ce i-a zis, nu de bullying. Era ceva între ei acolo, cred că o plăcea. Am început să spunem că și noi avem probleme și i-am întrebat ce soluții găsesc la problemele mele”, a povestit Cătălin Măruță.

Eva și David au refuzat să meargă la școală! Ce a declarat soțul Andrei: "Fără să-mi dau seama, am zis..."

„Fiecare încercam să dăm câte o rezolvare. Și am zis gata, „s-a rezolvat problema?” și au zis că merg la grădiniță și la școală de mâine. Ne-am dat seama atunci că o dată la o lună facem o „seară a problemelor”. Contează foarte mult să vorbești cu copiii”, a mai zis el.