Theo Rose a cucerit pe toată lumea cu vocea ei de milioane, dar și cu talentul său inconfundabil. Deși, în vremurile pe csre le trăim frumoasa artistă nu are concerte sai evenimente de niciun fel, nu se poate plânge că o duce rău. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge pe primele locuri în topurile muzicale din țara noastră, drept dovadă că are o comunitate mare de fani care o iubește, care o susține și care abia îi așteaptă noile piese.

The Rose, momentul adevărului

Dacă pe plan profesional o duce de minunre, ei bine, pe plan personal îi este și mai bine. Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin și se bucură de fiecare moment împreună. Tânărul i-a fost cel mai mare sprijin în cele mai grele momente din viața sa, chiar și atunci când se lupta cu anxietatea, după cum chiar ea a povestit la un moment dat. Frumoasa vedetă se consideră o femeie norocoasă, pentru simplul fapt că l-a întâlnit pe bărbatul visurilor sale, alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții sale.

Chiar dacă uneori nu are timp nici pentru ea, Theo Rose nu uită să mai stea de vorbă cu fanii săi, din când în când. Astfel că, recent, ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii ei și-au dorit să afle tot mai multe lucruri despre ea. La un moment dat, un internaut i-a spus că a auzit că este însărcinată și că ar vrea să știe dacă este sau nu așa. Cu zâmbetul pe buze, ce de obicei, ea i-a oferit răspunsul mult așteptat.

 

Este sau nu Theo Rose însărcinată! Vedeta, răspuns sincer pe Internet: ”Un pătuț în cameră”

”Așa ai auzit tu? Eu am auzit altceva! Că am făcut copilul în tăcere și că am un pătuț în cameră și acolo am un bebeluș care nu plânge, pentru că deja are 5 ani”, a spus amuzată Theo Rose.