Deși au încercat să țină ascunsă relația lor, legătura dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau este tot mai clară de la o zi la alta. Cei doi au trecut în ultimele luni prin mai multe certuri și situații tensionate, însă se pare că nimic nu îi doboară.

Surse din anturajul Biancăi Drăgușanu au făcut noi declarații pentru jurnaliștii de la Cancan. Se pare că ziua în care Bianca va deveni doamna Bădălău este tot mai aproape. Conform sursei citate, o prietenă de-a Biancăi a povestit care este situația divorțului dintre Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu. Se pare că doar acest lucru îi mai împiedică pe cei doi să fie oficial împreună.

Gabi Bădălău a rupt relația de Claudia Pătrășcanu de mai bine de doi ani. Cei doi nu au putut să se despartă oficial până acum, din cauza custodiei copiilor. Între aceștia este un adevărat război în instanță.  Claudia Pătrășcanu luptă din greu să dețină custodia completă a celor doi băieți pe care îi are cu băiatul afaceristului Nicolae Bădălău.

O să fie curând divorțat cu acte”, a spus o sursă din anturajul cuplului Gabi Bădălău – Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.

bianca si badalau
bianca si badalau

Cei doi nu se mai feresc aproape deloc. S-au mutat împreună și par mai fericit ca niciodată. Mai mult, se pare că Bianca deja plănuiește nunta. De altfel, deși a negat foarte mult, Bianca a avut o perioadă în care a recunoscut public că se va căsători.

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a transmis fosta soție a lui Victor Slav

În platoul de la Kanal D  în acel moment era și Cătălin Botezatu. Acesta s-a oferit să le fie naș Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău. Creatoarea de modă a acceptat și a dezvăluit că mai are o pereche de nași.

Bianca și Gabi Bădălau sunt împreună cu mult înainte de Anul Nou. Aceștia au petrecut toate sărbătorile de iarnă amândoi, iar apoi au plecat în Dubai pentru Revelion. După, proaspătul cuplu a plecat într-o vacanță romantică, departe de ochii lumii, în Maldive.

Sursă foto: ziar Cancan