Plecarea Anei Porgras din competiția Survivor România i-a determinat pe fanii acesteia să facă o petiție în mediul onlie, pe care au distribuit-o peste tot și care a ajuns și Emy Alupei, una dintre concurentele de anul trecut ale emisiunii. Admiratorii fostei gimnaste sunt de părere că eliminarea sa nu a fost una dreaptă și că producătorii emisiunii ar trebui să țină cont de dorințelr lor, mai ales că petiția respectivă are aproape 100.000 de semnături.

„Vin alții noi, rămâne unul. Trecem peste!”

Emy Alupei a fost rugată și ea să o semneze, dar a refuzat categoric și mai mult de atât, a tranmis un mesaj dur în mediul online, semn că nu este vreo fană a fostei campioane mondiale a României. Artista a vrut să scoată în evidență faptul că este doar o competiție și că oamenii ar trebui să nu mai insiste atât și să se acomodeze cu ideea eliminării ei. Cântăreața a declarat că există lucruri mult mai importante în viață de care ar trebui să îi intereseze pe acei oameni, nu plecarea Anei Porgras de la Survivor România.

După întreaga situație care s-a creat, internetul s-a împărțit în mai multe tabere. Pe o parte se află cei care o susțin pe prietena lui Zanni, pe de alta sunt cei care îi iau apărarea lui Jador, dar mai există și a treia categorie care este de părere că singurii vinovați sunt producătorii emisiunii, care au pus totul la cale în felul acesta, doar de dragul audienței.

 

Emy Alupei a luat foc, după ce fanii i-au cerut să semneze petiția pentru Ana Porgras: "Alții au murit și n-au pățit nimic"

” M-ai lăsați-mă d***u cu petiția voastră, că m-ați exasperat cu Porgras că a ieșit din competiție. Băăă, alții au murit și n-au pățit nimic, alții au făcut pușcărie pe nedrept și nu s-au mai plâns atât. E o competiție! Ieși, ieși, ieși, intri, intri…și așa mai departe, vin alții noi, rămâne unul. Trecem peste! Asta-i viața, te ridică, te coboară, trebuie să treci peste.E dură. Vă c****i atât pe voi și ați votat cumva și vă pare atât de rău că ați votat…ați dat, ați investit în Porgras cu 100 de euro pe zi, ești nebun la cap? Numai în voturi ați tinut-o și acum ai văzut tu că n-a fost votată și suferi rău de tot c-ai pierdut banii. Mai lasă-mă în pace, ce e vrăjeala asta?”, a transmis Emy Alupei.