Pentru Emily Burghelea familia este cea mai importantă și a demonstrat acest lucru în repetate rânduri. Vedeta a reușit să înțeleagă cât este de greu rolul de mamă, de când adus-o pe lume pe fiica ei. Au trecut 8 săptămâni de când micuța ei a venit pe lume, iar din acel moment a realizat care sunt prioritățile sale, iar viața i s-a schimbat în totalitate. Nu regretă aboslut nimic, ba chiar este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și este atât de fericită că a devenit mamă la rândul ei, încât nu ratează nicio ocazie să se laude cu minunea ei în mediul online.

Emily Burghelea și-a făcut mama fericită

În plus, vedeta s-a apucat serios de mișcare, pentru că vrea să se simtă bine în pielea sa vara aceasta. Odată cu venirea pe lume a fiicei sale, ea nu a mai avut atât de mult timp pentru ea, dar face tot ceea ce îi stă în putință pentru a se menține în formă, deoarece pune mare accent pe felul în care arată, iar aparițiile sale sunt mereu unele spectaculoase.

Recent, Emily Burghelea i-a făcut o surpriză mamei sale de care este tare mândră și căreia i-a promis că își va crește fetița exact așa cum a crescut-o și ea. Femeia își dorea de foarte multă vreme să facă o poză cu Teo și cu Bursucu, iar fosta asistentă TV a avut grijă ca acest lucru să se întâmple și a mers împreună cu femeia care i-a dat viață, în platoul emisiunii de la Kanal D.

 

 

Emily Burghelea, surpriză uriașă pentru mama sa: "Mereu și-a dorit să..." /FOTO

„Sunt mandra ca sunt fata ta, mami! ♥️ Te iubesc si imi voi creste fetita exact asa cum m-ai crescut tu pe mine, cu iubire infinita! ♥️ Mami mereu si-a dorit sa faca o poza cu Teo si Bursucu iar astazi dorinta i s-a indeplinit! 😍 Ma bucur asa mult ca am fost impreuna la emisiune! 🍒 Daca nu ati apucat sa vedeti emisiunea la tv, o gasiti pe youtube! A posvestit cum eram eu cand eram mica! M-a lasat si pe mine masca! :)))) A fost super dragut si amuzant! ♥️🙏🏼”, a scris vedeta în dreptul imaginilor cu mama sa.