Competiția Survivor România este din ce ce mai aprinsă, pentru că marele final se apropie cu pași repezi și fiecare dintre concurenți speră că se va întoarce acasă cu marele premiu. Elena Marin este una dintre vedetele care își dorește cel mai mult să câștige și luptă cu toate armele pentru a-și atinge scopul. Mulți au acuzat-o, în repetate rânduri, că pozează în victimă deși ea este vinovată pentru multe dintre certurile care au avut loc în tabăra Faimoșilor.

Scandal de proporții în tabăra Faimoșilor

Pe YouTube a fost postat un teaser al ediției din această seară și se pare că dansatoarea este prinsă de către Zanni și Sebastian Chitoșcă vorbind pe ascuns cu colegul lor, Ștefan. Cei doi împreună cu Cosmin au urmărit-o pe rivala lor să vadă ce pune la cale și au aflat ce fel de discuții poartă aceștia pe spatele lor, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară. Concurenții au acuzat-o că minte și au vrut să demonstreze că au avut dreptate, dar să se și convingă ei înșiși ce fel de persoană este Elena Marin.

Mai mult de atât, se pare că strategiile sale funcționează în cazul unora dintre ei, pentru că Ștefan, unul dintre noi concurenți, și-a schimbat total părerea despre veteranii emisiunii, Sebi și Zanni. Acesta nici nu mai vrea să audă de ei și nici nu consideră că ar avea ce să discute cu vedetele, după toate mărturisirile făcute de Faimoasa Elena Marin. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar cert este că se apropie un scandal de zile mari în tabăra roșie.

„De ce mințiți, mă?”, au spus Sebi și Zanni, după ce au auzit discuțiile dintre Elena Marin și Ștefan.

Elena Marin, prinsă cu mâța în sac! Zanni și Sebi au fost vorbiți pe la spate: „De ce mințiți, mă?”

„El tace pentru că știe că ești penibilă”, i-a spus Zanni Elenei Marin, referindu-se la colegul lor, Ștefan.

„Eu am luat decizia cu aceste două persoane să nu mai am nici legătura de salut”, a mărtursit Ștefan despre cei doi Faimoși.