Elena Ionescu a luat decizia de a se muta într-o altă casă, pentru că nu a avut de ales. Artista le-a povestit tuturor, în cadrul unei emisiuni de televiziune, de ce a fost nevoită să ia această decizie, deși se simțea extrem de bine în vechea locuință. A fost un pas important pentru ea și pentru băiețelul său, iar singura problemă este, de fapt, că lucrările nu sunt gata. Nici ea nu se aștepta să fie nevoită să plece atât de devreme de acolo, dar a fost o chestie de moment, pe care nu a putut să o împiedice în vreun fel anume.

De ce s-a mutat Elena Ionescu din vechea locuință!

Se pare că fosta concurentă de la Survivor România, de anul trecut, nu a fost atât de încântată de idee, mai ales că nu și-a pus totul la punct și nu arată așa cum își dorea. Ea a decis să le spună tututor de ce s-a văzut nevoită să facă această alegere. Ei bine, se pare că s-a mutat, pentru că doamna în casa căreia stăteau le-a cerut asta, pentru că altcineva trebuia să vină și să le ia locul.

Mai mult de atât, frumoasa cântăreață a mărturisit că mai sunt atât de multe lucruri de adus și de făcut, dar le va lua pe rând și sigur, pe viitor, casa respectivă va fi amenajată după bunul plac. Fiul ei, Răzvan, s-a adaptat mai repede decât s-ar fi așteptat și este fericit că are camera lui, unde deja doarme singur. Fericirea micuțului este cea mai importantă pentru el și atât timp cât el este bine, la fel este și ea.

 

Elena Ionescu s-a mutat într-o locuință nouă! De ce a fost nevoită să facă acest pas: "Ne-am mutat, pentru că..."

„S-a adaptat foarte bine (n.r. fiul ei), surprinzător. Doarme deja în camera lui. Ne-am mutat, pentru că trebuie să plecăm de unde stăteam. Doamna unde stăteam avea pe cineva care voia să se mute. Aveam patul, dormitorul, bucătăria o avem făcută și o baie terminată. În principiu, vine acum televizorul, canapeaua, o să văd dacă iau mochetă sau o las așa că am încălzire în pardoseală. S-ar putea să arunc un preșuleț, așa”, a spus Elena Ionescu, într-o emisiune de televiziune.