Elena Gheorghe a ajuns pe lista celor mai iubite cântărețe din țara nostră, chiar dacă acum câțiva ani nici măcar nu visa la acest lucru. Artista a reușit să se facă remarcată, încă de la începutul carierei sale, datorită vocii sale de milioane și a talentului său incontestabil. Frumoasa cântăreață a lansat de-a lungul anilor zeci de hituri, care au răsunat la toate posturile de radio și care au adunat, de asemenea, milioane de vizualizări pe YouTube.

„Nu-mi vine să cred că a trecut atât de repede timpul”

Artista s-a bucurat de fiecare moment din viața sa, de fiecare piesă care a avut succes și de fiecare concert în parte, astfel că nici măcar nu a realizat cât de repede a trecut timpul. Recent, ea a făcut o postare foarte emoționantă pe rețelele sociale prin intermediului căreia și-a anunțat fanii care o susțin încă de la începuturi faptul că au trecut deja 15 ani de când a lansat primul ei album intitulat „Vocea ta”.

Ea îi datorează tot succesul lui Laurențiu Duță, care a crezut în ea și în potențialul său. Artistul a avut grijă să îi compună Elenei Gheorghe cele mai frumoase piese, care se află și astăzi în inimile și în playlist-urile oamenilor și n u poate decât să îi fie recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, când era la început de drum și nu știa foarte multă lume cine este. Mai mult de atât, vedeta le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat în drumul ei către succes, dar nu uitat nici de fanii ei fără de care nu ar fi ajuns niciodată unde este acum.

 

Elena Gheorghe, moment important din cariera sa: "Au trecut 15 ani de când..."

„Se implinesc 15 ani de cand am lansat primul album din cariera solo, “Vocea ta”. Nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de repede timpul. “Vocea ta” inseamna mult pentru mine, un nou inceput, numele primului meu album dar si prima piesa lansata din cariera solo. Multumesc @laurentiuduta ca ai crezut in mine si mi-ai compus cele mai frumoase piese ce au ramas intiparite in inimile oamenilor.🙏🏻 Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in toti acesti ani si tuturor celor care au contribuit la evolutia mea profesionala, iar voua pentru ca mereu sunteti cu mine, imi ascultati muzica si ma iubiti asa cum sunt.🙏🏻 Parca a fost ieri…”, a notat artista pe Instagram.