Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri serioase de viitor și se pregătesc de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume nunta. Vedetele sunt gata pentru a face pasul cel mare, deși mulți sunt de părere că sunt prea mici, pentru a se gândi la acest lucru. Lor nu le pasă de gurile rele, iar anul acesta va avea loc cununia civilă, la care vor lua parte doar cele mai importante ființe din viața lor. Având în vedere faptul că țara noastră se află într-o situația delicată din cauza pandemiei de coronavirus, ei nu pot organiza un eveniment mare, așa cum probabil visau, dar nici nu au de gând să lase acest lucru să stea în calea fericirii lor.

Edward Sanda, un romantic incurabil

Chiar dacă mai e puțin până își vor uni destinele, aceștia nu uită să își declare dragostea pe rețelele sociale ori de câte ori au ocazia. Artistul a reușit să le demonstreze din nou fanilor săi faptul că este un romantic incurabil și că ea este cea mai importantă ființă din viața lui, indiferent de situație.

Așa cum a obișnuit pe toată lumea în ultimul timp, Edward Sanda a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul lui de Instagram, pentru a fi mai aproape de urmăritorii lui, atât cât poate. Un fan, ceva mai curajos, l-a rugat pe acesta să îi spună ce înseamnă partenera sa de viață, Cleopatra Stratan pentru el. Mai mult ca sigur, cântărețului i-a fost greu să se rezume doar la câteva cuvinte, dar a reușit până la urmă.

”Ce înseamnă Cleopatra pentru tine?”, l-a întrebat recent un fan.

Edward Sanda și-a luat iubita prin surprindere! Ce i-a declarat recent Cleopatrei Stratan: "Ea e primul meu gând..."

”Ea e primul meu gând de dimineață, ultimul gând atunci când adorm și fata alături de care îmi voi petrece tot restul vieții”, a venit imediat răspunsul artistului.