Irinel Columbeanu este dovada vie că eșecul poate fi un real drum deschis către succes, însă sub o altă formă. Fostul milionar de la Izvorani a sărăcit în ultimii ani însă vrea să revină în forță. Afaceristul și-a pregătit în mare taină revenirea „pe piață” și se pare că are de gând să „rupă gura târgului” cu proiectul nou în care și-a investit energia și ultimele resurse.

Controversatul milionar susținut de un antreprenor de succes

Irinel Columbeanu a scris fără doar și poate o filă în istoria vieții de lux a piesajului monden bucureștean. Controversatul milionar uimea o Românie întreagă în urmă cu mai bine de un deceniu când se căsătorea cu Monica, manechinul care abia pășise spre vârsta majoratului. Irinel și-a expus ostentativ averea fiind alături de fosta soție protagonistul unui reality show care a fost urmărit de majoritatea românilor.

După un divorț cu scandal, întregul univers financiar al afaceristului a început să se clatine serios. Irinel a pierdut rând pe rând averea, renumita vilă de la Izvorani, iar bolizii de lux și ambarcațiunea le-a scos la vânzare. Ajuns într-un apartament de la marginea orașului cu chirie, milionarul părea că s-a resemnat în situația dată. Se pare însă că lucrurile stau total diferit.

Cel care a aruncat bomba și a dezvăluit din secretele lui Iri este antreprenorul Ștefan Mandachi. Originar din Călărași, cu un business de succes la activ, acesta susține că l-a considerat pe Irinel un exemplu de ambiție.

Totodată, Mandachi a ținut să precizeze că milionarul lucrează la următorul proiect care îi ca aduce din nou succesul.Mai exact, fostul soț al Monicăi depune efort în scrierea unei cărți despre care antreprenorul Ștefan Mandachi susține că îl va ajuta să se reinventeze.

„Am avut discuții consistente cu domnul Columbeanu. Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal.În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea. „, a scris antreprenorul pe contul lui de socializare.

Contrar aparențelor, Irinel Columbeanu a avut o carieră prosperă în afaceri. Deși ani de-a rândul s-a speculat că milionarul ar fi moștenit de fapt toată averea de la tatăl lui, Irinel a contrazis de curând această idee. Irinel are studii în telecomunicații și a condus o lungă perioadă fosta companie Alcatel.