Cătălin Măruță se află fără doar și poate în topul preferințelor telespectatorilor când vine vorba de emisiunile de entertainment. De peste 20 de ani în fața camerelor de luat vederi acesta s-a menținut mereu în topul audiențelor. Emisiunea lui de pe PRO TV este cunoscută și urmărită atât de telespectatori din  țară cât și din diaspora.

De altfel, cu siguranță toată lumea nu și-ar fi putut imagina ca show-ul să fie vreodată prezentat de altcineva. Se pare că imprevizibilul s-a produs așa că jurnalistul de la PRO va fi înlocuit în emisiune cu nimeni altul decât Horia Brenciu. Și pentru ca sarea și piperul să fie complete, producătorii au luat decizia ca și Andreea Raicu să îl ajute pe acesta în noul format.

Ce se întâmplă cu soțul Andrei?

Emisiunea La Măruță va avea ce puțin pentru o perioadă doi prezentatori. Conducerea postului de televiziune a decis ca show-ul trebuie să meargă mai departe chiar dacă protagonistul acesteia trece printr-o perioadă dificilă. Aparent, inclusiv Cătălin Măruță ar fi complotat cu șefii lui pentru a lua decizia de a-i pune pe cei doi să prezinte emisiunea care l-a consacrat. Asta pentru că el este infectat cu noul coronavirus și în mod evident nu are voie să părăsească domiciliul.

Andra și soțul ei au anunțat recent că au fost testați pozitiv cu SARS-COV2 alături de fiul lor. Deși dintre cei trei, cântăreața a prezentat simptome mai dificile precum dureri musculare sau pierderea gustului și a mirosului, totuși conform legii toți membrii familiei ai rămas în izolare.

În acest mod, în emisiunea de astăzi telespectatorii vor fi distrați de simpaticul Horia Brenciu, recunoscut pentru un simț al umorului extrem de ridicat. Dacă rl a mai fost urmărit pe micul ecran în diverse proiecte tv, Andreea Raicu a lăsat deoparte televiziunea în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a dat lovitura cu prezentarea reality show-ului Big Brother, emisiune care a înregistrat la vremea audiențe colosale.

Astfel, având în vedere performanțele celor doi, lucrurile vor decurge mai mult decât bine.Cel care a anunțat noutatea a fost Horia Brenciu. Vedeta a postat pe contul lui de Instagram un mesaj în stilul lui caracteristic plin de umor.

Cătălin Măruță Horia Brenciu

Artistul a menționat că a fost contactat de Cătălin Măruță care i-a cerut ajutorul în a avea continuitate cu emisiunea deși el nu poate onora proiectul. Artistul a precizat că schimbarea se va derula pe parcursul unei săptămâni întregi.