Dorian Popa este în mod cert unul dintre cei mai iubiți creatori de conținut din România. Vedeta a devenit pe internet într-un timp relativ scurt printre cei mai urmăriți influenceri de la noi. Cu o abordare plină de umor și în acord cu dorințele generației actuale de adolescenți, Dorian a dobândit o notorietate uriașă.

Este urmărit constant pe toate rețelele de socializare și se bucură din plin si de o comunicare bună cu comunitatea lui.Astăzi, actorul și-a surprins fanii cu un gest cel puțin bizar.

Și-a pus viața în pericol?

Recunoscut ca fiind o persoana foarte activă, Dorian suferă destul de mult că în perioada iernii nu se poate desfășura așa cum este obișnuit. Astfel, cum vremea s-a încălzit puțin și mercurul a mai urcat în termometre, actorul a ieșit la… plajă în curte.

Fără sa stea prea mult pe gânduri, acesta și-a pus tricoul cu mânecă scurtă cu imprimeu ce te trimite cu gândul direct la insulă tropicală și s-a bucurat de primele raze de soare mai călduroase. Asta nu e tot pentru că vedeta a vrut să meargă și mai departe cu planul năstrușnic și s-a urcat direct pe piscina înghețată.

Mulți dintre internauții mai puțin curajoși care îl urmăresc ar spune că acesta și-a riscat viața făcând acest gest. Mai concret, dacă gheața s-ar fi spart și actorul ar fi căzut în apa înghețată, în mod cert ar fi făcut șoc hipotermic și ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, Dorian s-a amuzat teribil de situație și nu a părut deloc speriat de ceea ce i s-ar fi putut întâmpla.

„Mai am un pic și mă simt ca în mijlocul verii de la sorinelul (n.r soarele) acesta.” , a spus actorul amuzat.

Dorian Popa transformă iarna în sezon estival! Ce a putut să faca celebrul influencer

Dorian Popa și iubita lui vor deveni părinți?

Influencerul are o relație de lungă durată cu frumoasa Babs. Cei doi au depășit de-a lungul timpului numeroase provocări, legătura lor fiind intens criticată de multă lume. Chiar dacă între ei există o diferență de vârstă semnificativă, iubita actorului fiind mai mare decât el acest lucru nu a fost deloc un impediment în calea fericirii lor.

Deși primesc extrem de des întrebarea dacă își doresc un copil in viitorul apropiat, cei doi răspund la unison că deocamdată nu au acest plan. De altfel, Dorian și Babs au casa plină de animale de companie, pisici și celebrul cățel Chelutzu.