Dorian Popa și-a mai îndeplinit un vis. Au trecut mai bine de patru ani de când și-a făcut canal de YouTube și de când postează aproape zilnic videoclipuri pentru fanii lui, care îl urmăresc cu sufletul la gură și care sunt mândri de reușita sa. Despre ce este vorba? Ei bine, artistul a reușit în tot acest timp să adune o comunitate de peste 2 milioane de subscriberi și se bucură din tot sufletul de asta.

Dorian Popa: “Vă iubesc”

O asemenea reușită nu ar fi avut cum să treacă neobservată, așa că a decis să sărbătorească. Cum? Ei bine, pentru el, dar și pentru comunitatea lui de fani a făcut un gest special. Și-a luat inima în dinți și a mers să se tatueze, la unul dintre cei mai buni artiști din oraș. Cum era de așteptat, a ales să își facă un tatuaj care să reprezinte canalul lui de YouTube, dar și pe Cheluțu, cel mai bun prieten de-al lui.

Cu siguranță, patrupedul este un norocos, pentru că i s-a oferit o a doua șansă la viață și pentru că a devenit cunoscut în întreaga țară, dar și că va fi pentru totdeauna pe pielea lui Dorian Popa.

„⭕️ 𝟒 𝐀 𝐍 𝐈 𝐝𝐞 𝐘 𝐎 𝐔 𝐓 𝐔 𝐁 𝐄
⭕️ 𝟐 𝐌𝐈𝐋𝐈𝐎𝐀𝐍𝐄 𝐝𝐞 𝐒𝐔𝐁𝐒𝐂𝐑𝐈𝐁𝐄𝐑𝐒
❗️ 𝐕𝐀 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐔𝐌𝐄𝐒𝐂 𝐬𝐢 𝐕𝐀 𝐈𝐔𝐁𝐄𝐒𝐂 ❗️
—————————————
19 feb 2017 – CHANNEL IS BORN
4 iul 2019 – CHELUTU IS ADOPTED
20 feb 2020 – HOUSE IS READY”, a scris Dorian Popa în dreptul imaginilor pe care le-a postat pe Instagram.

Dorian Popa și l-a tatuat pe Cheluțu! Artistul este în culmea fericirii: “Vă iubesc”

Partea cea mai amuzantă este că Dorian Popa a adormit în timp ce era tatuat, dar cineva a avut grijă să îi facă o fotografie chiar în acel moment, iar fanii s-au amuzat copios. Mulți dintre admiratorii lui nu ar putea nici măcar o clipă durerea respectivă, dar se pare că pentru îndrăgitul vlogger aceasta nu a reprezentat deloc o problemă. Rezultatul final este unul impresionant, iar artistul este mândru de ceea ce a ieșit, la rândul lui.

Dorian Popa și l-a tatuat pe Cheluțu! Artistul este în culmea fericirii: “Vă iubesc”