Dorian Popa și-a surprins din nou fanii, însă de data aceasta este vorba despre o nouă tunsoare. Odată ce temperaturile au început să crească, artistul a hotărât că o schimbare este mai mult decât binevenită. Zis și făcut!

Dorian Popa face atmosferă incendiară cu felul lui de-a fi în orice clipă. Nu ezită nicio secundă să-și încânte fanii de fiecare dată cu ceea ce face, așa că zi de zi este prezent pe rețelele de socializare cu postări și filmulețe. Cântărețul face ce face și atrage din nou atenția tuturor în mediul online. După o vizită, reușită se pare, la salonul de înfrumusețare, Dorina Popa a ieșit alt om. A împărtășit totul cu fanii lui de pe Instagram.

Dorian Popa, look fresh de vară

Dorian Popa este un împătimit al schimbărilor de look. De-a lungul timpului, el ne-a suprins cu look-uri care mai de care mai nebune și îndrăznețe. Nu se teme de schimbări radicale, dovadă în acest sens stau numeroasele schimbări drastice pe care le-a făcut cu podoaba lui capilară.

Nici de data aceasta artistul nu se lasă cu una, cu două, căci ”lovește” din nou. Și-a surprins fanii din nou cu o schimbare de look, mult mai fresh, care se potrivește perfect pentru vară.

Dorian Popa, o nouă schimbare de look! Cum și-a surprins fanii / FOTO

Dorian Popa o duce din ce în ce mai bine

Dorian Popa o duce foarte bine din punct de vedere personal, încă nici în plan prfesional nu stă rău deloc. Fanii îl admiră de fiecare dată când au ocazia pentru parcursul său profesional și cât de mult a evoluat în tot acest timp.

Dorian Popa câșigă mii de euro din priectele pe care le desfășoară în mediul online, astfel că a avut ocazia să-și vadă visurile împlinite. Are casa ideală și mașina care este fix pe gustul lui, însă nu are de gând să se oprească aici, pentru că artistul este dispus să-și construiască un cartier rezidențial aproape de locuința lui.