Dorian Popa are una dintre cele mai stabile relații din lumea mondenă la ora actuală. Partenera sa de viață, Claudia Iosif, încă nu i-a oferit iubitul ei un copil, cu toate că sunt împreună de aproape un deceniu, așa că cei doi au fost întrebați în nenumărate rânduri despre când va veni momentul în care vor deveni părinți. Așa că Dorian Popa ne-a oferit toate explicațiile și, mai mult decât atât, și motivul pentru care se află în imposibilitatea de a concepe acum un copil.

Dorian Popa este artistul momentului, are o mulțime de fani și este gata oricând să facă spectacol. Cât despre statutul de tată, câtărețul recunoaște faptul că are anumite frici legate de acest subiect provenite din poveștile pe care le-au trăit unii dintre prietenii săi. Cu toate acestea, Dorian Popa are convinegerea că la un moment dat toate aceste frici vor dispărea.

“Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre… am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel… Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama”, a declarat cântărețul.

Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu face copii

Pe lângă acest aspect, Dorian Popa recunoaște faptul că acum nu poate să conceapă un copil. În acest moment, artitul consumă anumite suplimente speciale pentru sportivi, fapt ce îl împiedică, cel puțin pentru o perioadă, să devină părinte. Artistul mărturisește că pentru moment nu se pune în discuție renunțarea la aceste suplimente, pentru că nu își dorește să devină tată în viitorul apropiat.

“Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a mai dezvăluit carismaticul artist.

Babs, ”agasată” de fani în mediul online cu întrebarea legată de copil

Se pare că logodnica lui Dorian Popa este sătulă să tot primească această întrebare legată de copil, motiv pentru care, acum ceva timp, le- dat replica tuturor celor care insistă cu această curiozitate.

Dorian Popa, motivul petru care refuză să conceapă copii: ”nu sunt apt să dau viața unui bebeluș”

Cu toate că nu sunt căsătoriți, cei doi nu văd în act o dovadă a iubirii lor și că, momentan, sunt foarte bine așa cum sunt acum. În același timp, însă, Claudia Iosif mărturisește că au foarte multe planuri de care vor să țină cont și nu exclud din calcul nici posibilitatea de a adopta un copil.

“Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție)”, a declarat Dorian Popa într-un interviu.