Seara trecută a avut loc un accident în fața Palatalui Parlamentului, care s-a sfârșit cu decesul unui polițist motociclist. Cazul acesta a îndurerat o țară întreagă, dar nici vedetele noastre nu au rămas indiferente în fața acestei mari dureri. Dorian Popa este unul dintre artiștii care nu s-a putut abține să nu vorbească despre această tragedie. Și-a exprimat regretele sincere legate de pierderea unui om atât de bun , harnic și frumos.

Dorian Popa este în stare de șoc

Dorian Popa este un om cu suflet mare și a reușit să demonstreze acest lucru de foarte, foarte multe ori. Este un mare iubitor de animale, dar nu ezită să îi ajute și pe oamenii din jurul lui, atunci când aceștia se află la nevoie. Ei bine, o asemenea întâmplare neferită nu l-a lăsat rece.

Din câte a povestit chiar el pe contul său oficial de Instagram, se pare că îl știa personal pe cel care a decedat în accidentul din fața Palatului Parlamentului. Nu doar că îl cunoștea, dar se pare că acesta i-ar fi fost și un prieten extrem de bun și, cel mai probabil, nu îi vine să creadă că și-a pierdut viața într-un asemenea mod.

Cuvintele lui Dorian au impresionat pe toată lumea de pe Instagram. Artistul a mai susținut și că oriunde ar fi, el tot al lor rămâne. Cel mai probabil, va trece greu peste acest moment dificil, dar fanii îl știu drept un om puternic și îi sunt alături de el.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentur un proeten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”,a spus Dorian Popa, la Story.