Situație incredibilă la Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul Dani Oțil s-a simțit ușor stânjenit atunci când

una dintre cele mai cunoscute artiste din România i-a mărturisit că a divorțat la numai 4 luni de când a spus marele DA la notar. Despre cine este vorba.

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu, după 4 luni de la căsătorie

Alexandra Stan divorțează de Emanuel Necatu după doar patru luni de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de către frumoasa șatenă în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Deși au circulat zvonuri în ultima perioadă care spuneau că blondina ar avea probleme în căsnicie, de data aceasta cântăreața a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre separarea sa de bărbatul care i-a devenit soț în luna iunie a acestui an.

Vestea l-a luat prin surprindere pe prezentatorul TV Dani Oțil, atunci când fosta concurentă de la Survivor România sezonul 2 a mărturisit că mariajul ei cu Emanuel Necatu s-a sfârșit.

Soțul Gabrielei Prisăcariu s-a simțit stânjenit atunci când a întrebat-o pe blondină cum decurge viața de proaspăt măritată, moment în care Alexandra Stan i-a spus că a divorțat.

Alexandra Stan: Nu mai sunt măritată. Nu ai văzut? Am divorțat.

Dani: Sper că nu am făcut o gafă! Cum așa? Păi când ai avut timp?

Alexandra Stan: Știu că a trecut puțin, dar eu sunt pe fast forward. S-au întâmplat mai multe.

Dani: Pe vremuri veneai la restaurant, vorbeam de ce pățești, ce nu pățești, de pisici. Câteva luni a dispărut din motive de căsătorie și acum na!

Alexandra Stan a divorțat după patru luni de mariaj

Din păcate, fericirea nu a durat foarte mult pentru Alexandra Stan. Deși s-a căsătorit plină de entuziasm în luna iunie a acestui an, artista tocmai a recunoscut că a divorțat oficial de Emanuel Necatu, bărbatul alături de care a crezut că-și va petrece tot restul vieții.

Fostul soț al Alexandrei Stan nu a comentat despre divorț, însă urmăritorii săi de pe rețelele de socializare au observat mesajul cu subînțeles pe care acesta l-a postat acum o lună de zile.

„În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.