O veșnică împătimită a sezonului cald dar și al bronzului, Diana Munteanu a fost în culmea fericirii la primele temperaturi mai ridicate . Fosta prezentatoare nu a stat prea mult pe gânduri și și-a scos sezlongul în gradină pentru a se bucura de ziua primavaratică. De altfel, Diana a scăpat repede și de hainele de pe ea pentru a fi sigură că primele raze de soare vor pune bazele unui bronz strălucitor.

Cu fundul pe vedere pe internet

Diana Munteanu este una dintre cele mai longevive prezentatoare tv din anii 2000 și până recent. Blondina s-a remarcat prin fler-ul aparte, dar și prin profesionalism. Deși deocamdată nu are nici un contract in derulare, vedeta ține legătura strânsă cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare. Diana împărtășește cu fanii detalii din viața pe care o are alături de fiul ei, despre stilul modul de viață pe care îl adoptă.

La fel s-a întâmplat și odată cu apariția primelor semne ale primăverii. Diana a dat fuga în grădina casei ei pentru a se bucura din plin de razele soarelui.Și pentru că mercurul a urcat în termometre până la 18 grade, vedeta a scăpat și de haine. Astfel, Diana s-a pozat cu posteriorul bine lucrat la sală pe internet. Într-un slip de plajă minuscul, fosta prezentatoare a făcut furori.

Diana Munteanu

„Am fost în grădină să mă bucur de șezlong și de soare pentru prima dată anul ăsta. Îmi doresc să avem o vară fără restricții.”, a spus vedeta pe Instastory.

Face sport și mănâncă sănătos

Diana Munteanu are o siluetă de invidiat și deseori a fost chiar criticată pentru acest lucru. Gurile rele spun ca blondina ar fi mult prea slabă, iar acest lucru ar putea să îi pună sănătatea în pericol. Fosta soție a lui Claudiu Niculescu adoptă însă un stil de viață sănătos. Diana și-a achiziționat recent un aparat performant de Pilates pentru a face toate exercițiile chiar de acasă. Dincolo de mișcare, vedeta mănâncă echilibrat.