Gemeni – ghinion în viața socială

Nativii din zodia Gemeni se vor lupta întreaga lună cu propria personalitate. S-ar putea să fiți mai recalcitranți ca de obicei, motiv pentru care persoanele din jurul vostru v-ar lăsa singuri, fără sprijin. Dacă vă iubiți grupurile de prieteni, este recomandat din partea astrelor să vă ocupați mai mult de cei din jur și să aveți grijă și de opiniile lor. Cât despre relațiile cu colegii de muncă, veți afla că în jurul vostru există o persoană care vă trădează. Sfatul lunii este să nu aveți încredere nici măcar în umbra voastră.

Balanță – ghinion în iubire

Cei născuți sub semnul zodiei Balanță vor avea parte de o lună destul de dificilă atunci când vine vorba despre iubire. Va axați mult pe locul de muncă, motiv pentru care partenerul de cuplu s-ar putea să vă facă o serie de reproșuri. Pentru a avea o relație liniștită, este recomandat să folosiți comunicarea ca armă. Pentru nativii care sunt singuri, luna iunie nu este deloc prielnică pentru a cunoaște oameni noi. Dragostea nu este de partea voastră și riscați doar să cunoașteți persoane complet nepotrivite.  Sfatul lunii de la astre este: „Ascultă-ți inima și apoi intuiția”.

Horoscop-ghinion
Horoscop-ghinion

Vărsător – mare ghinion la bani

Se pare că Vărsătorilor nu le va merge foarte bine atunci când vine vorba despre bani și investiții financiare. Toți banii pe care i-ați strâns trebuie să îi investiți mai departe rapid, sau chiar să îi oferiți. Va fi nevoie să împrumutați bani unor persoane apropiate. Din acest motiv, în casa financiară se așterne un ghinion, deoarece aveți un mare risc să nu primiți sumele înapoi. Astrele vă recomandă să nu faceți afaceri cu prietenii și nici să nu acceptați oferte noi de muncă. Sfatul lunii după care să mergeți este „Paște iarba pe care o cunoști”.