Denisa Hodișan și Flick formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Deși au mii de fani care îi iubesc și care îi urmăresc zilnic, nu toată lumea îi are la inimă. Nu doar că nu îi are la inimă, dar le și transmit mesaje destul de dure, pe care adesea le citesc, dar pe care nici măcar nu le bagă în seamă. Fiecare om are limitele lui, iar soția lui Flick se pare că a ajuns deja la capătul răbădării, judecând după scrisoarea pe care le-a făcut-o celor care nu fac altceva decât să îi critice, fără niciun motiv pe rețelele sociale.

Denisa Hodișan, scrisoare pentru haterii de pe social media

Sunt mai fericiți ca oricând și se bucură de tot ceea ce le-a oferit viața. Sunt soț și soție, iar acesta este un lucru foarte important pentru ei. Fac tot ceea ce le trece prin cap, fără să le pese că vor fi judecați din toate părțile și își declară iubirea pe internet ori de câte ori au ocazia aceasta. De aceea, multă lume nu îi suportă deloc și le transmite tot felul de mesaje pe care Denisa Hodișan deja nu le mai suportă.

Astfel că s-a pus pe treabă și le-a scris o scrisoare haterilor, pe care nu s-a putut abține să nu o posteze pe Instagram. În rândurile respective, ea și-a deschis sufletul și le-a transmis în câteva cuvinte tot ceea ce a simțit. Este conștientă că orice ar face pe unii nu i-ar mulțumi sub nicio formă.

 

Denisa Hodișan, mesaj dur pentru cei care o critică pe rețelele sociale: ''Dragă hater... ''

”Dragă hater, încep prin a-ți spune că îmi pare sincer rău pentru neajunsurile, neplăcrerile și nemulțumirile din viata ta. Sunt conștientă de faptul că răbufnirile tale sunt modalități de apărare. Citesc și știu că o să mă critici, dar ți-am scris o scrisoare. Îmi pare rău unde ești acum, dar depinde doar de tine dacă vrei să rămâi acolo sau dacă vrei să te ridici și să vezi viața așa cum este ea – perfectă. Știu că pentru tine orice aș face nimic nu este bine, că fiind cuprins de supărările tale tot ce vezi în jurul tău este greșit și urât. Trebuie să înțelegi că eu nu sunt aici ca să te mulțumesc pe tine. Nu sunt aici ca să mă placi, ci sunt aici pentru a inspira la o viață fericită și pentru a arăta lumii că iubirea adevărată există”, a transmis vedeta.