Va ajunge Delia să aibă un copil? În sfârșit, artista a vorbit despre rolul de mămică, dar și despre ce gândește în legătură cu acest subiect. Vedeta a fost prezentă în emisiune la Andra și a povestit totul.

Fanii Deliei Matache s-au întrebat ani la rând de ce îndrăgita artistă nu și-a mărit familia până acum, deși este extrem de fericită alături de soțul său și împreună au o familie unită și liniștită. Acum, Delia a vorbit din nou despre acest subiect sensibil și i-a povestit Andrei Măruță lucruri pe care nimeni nu le știa.

Invitată în podcast-ul realizat de Andra, Delia a răspuns unei întrebări al cărei răspuns este dorit de toți românii. Aceasta a vorbit sincer despre momentul în care va deveni mămică pentru prima oară. Artista a povesti că nu se simte pregătită pentru acest rol deoarece are o mare teamă.

De ce se teme Delia

Delia știe că este o mămică extrem de energică, însă are și temeri. Artista  se teme să aducă pe lume un suflet nevinovat în momentele din ziua de azi. După părerea Deliei, mediul în care trăim ar fi unul nesigur. Aceasta este explicația ei pentru faptul că nu a adus pe lume un copil până la această vârstă.

Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

delia
delia

Delia are și doi nepoți. Aceasta îi iubește mult și își respectă rolul de mătușă. Are grijă ca lor să le fie bine, ține legătura cu ei și mereu vorbește de aceștia cu drag. Cu toate acestea, nu se simte pregătită să aibă un copil. Artista a mărturisit că vrea să își mai dea puțin răgaz.

Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus Delia.