Delia și Loredana Groza crează în noua ediție de la iUmor un moment incendiar pe scenă! Cele două artiste s-au sărutat pe gură, în direct, spre deliciul tuturor celor care urmăresc emisiunea.

În toți acești ani au tot existat zvonuri diverse potrivit cărora între Loredana Groza și Delia nu ar exista o relație prea strânsă. Ei bine, cele două dive au negat o astfel de situația, ba mai mult, au demonstrat că sunt chiar bune prietene. Loredana ajunge la gala premiilor iUmor, în cadrul emisiunii de miercuri 12 mai.

Artista vine pe scenă cu un moment incendiar, iar la final Delia renunță la inhibiții și se duce și o sărută pe buze pe Loredana. În promo-ul emisiunii „iUmor” se poate vedea un mic cadru uimitor. Fanii au rămas muți când au văzut ce se va întâmpla în noul episod de la emisiunea iUmor.

Să zicem că Delia i-a furat sărutul lui Bendeac”, a comentat un internaut. „Trebuia să le pupe pe ambele el”, a răspuns un altul.

Cunoscutul sărut pe care Bendeac îl oferă în fiecare sezon unei concurente a fost dăruit de data aceasta Ancăi Dinicu, cea care este cunoscută drept Gina Felea. Prezentă în platou, artista l-a înnebunit pe Bendeac cu roast-ul său. Acum, a venit și rândul Deliei să dăruiască un sărut, în direct la IUmor.

delia si loredana groza
delia si loredana groza

De altfel, în ultima perioadă, mai ales pe timpul pandemiei, Delia și Loredana Groza au apărut împreună la mai multe petreceri private, dar și în vacanțe exotice. În 2020, cele două au publicat poze din vacanța luxoasă din Tuluum, Peninsula Yucatan, Mexic. Acolo, acestea au petrecut zile bune, cu petreceri de lux și proiecte realizate împreună. Fanii nu au crezut că cele două vor ajunge atât de apropiate, însă timpul a scos la iveală relația de prietenie dintre cele două vedete.