Delia a reușit să le demonstreze din nou fanilor ei că este o femeie curajoasă. Vedeta și-a făcut o nouă schimbare de look, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Soția lui Răzvan Munteanu s-a vopsit în două culori, motiv pentru care tot internetul a luat-o razna. Părerile legate de felul în care s-a vopsit sunt împărțite. Pe de o parte de află cei care îi apreciază îndrăzneala și cărora le place enorm felul în care arată, iar pe de altă parte se află cei care nu se pot obișnui deloc cu modul în care arată vedeta în clipa de față.

De-a lungul timpului, jurata de la iUmor i-a obișnuit pe fanii ei tot felul de schimbări care mai de care mai interesante, dar cea de acum pare că le întrece pe toată. Multă lume nu a crezut că este pe bune schimbarea sa de look, spunând că este doar o perucă, printre aceștia aflându-se și Carmen Grebenișan. Ei bine, se pare că nu este vorba de nicio perucă, pentru că artista a postat niște imagini clare în care arată că este vopsea.

Reacțiile fanilor, dar și a altor vedete nu au întârziat să apară, așa cum era de așteptat în acest caz. Artiste precum Antonia sau Inna și-au exprimat aprecierea și au admirat noul look al colegei lor de breaslă. Delia pare mândră de schimbarea sa și a publicat câteva imagini care i-au lăsat mască pe internauți. Delia știe, fără îndoială, cum să atragă atenția asupra ei atât prin intermediul schimbărilor de look, cât și prin intermediul stilului ei vestimentar, inspirat de la Billie Eilish.

„Woooooooooooooooow”, a scris Antonia în dreptul imaginilor cu noul look pe care le-a postat frumoasa vedetă pe rețelele sociale, de la primele ore ale zilei.

„Fresh!”, a scris la rândul ei Inna, care o admiră pe Delia pentru schimbarea sa.