Delia Matache și-a îngrijorat fanii în urmă cu puțin timp, după ce a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Jurata de la iUmor a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare în timp ce avea o perfuzie pusă. Aceasta nu a dat multe detalii, iar fanii se gândesc că s-a îmbolnăvit și își fac griji pentru ea. Delia publicase întreaga zi locurile prin care s-a plimbat chiar înainte să ajungă la perfuzii.

Delia și-a băgat în sperieți toți prietenii săi de pe rețelele de socializare, după ce a postat imagini în timp ce era conectată la o perfuzie. Se pare că vedeta se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. De data aceasta, Delia a avut nevoie chiar și de ajutorul medicilor.

După ce s-a plimbat, a ajuns la perfuzii

Artista a publicat în cursul zilei de astăzi pe pagina sa de Instagram un filmuleț, în care apare cu un furtun de oxigen la nas, fiind pe un pat de spital. Delia nu a făcut niciun comentariu și nu a explicat ce s-a întâmplat.

delia-matache
delia-matache

Incidentul Deliei a avut loc acum doar câteva ore.  Delia se afla la alergat într-un parc din Municipiul București și a postat imagini din sesiunea de jogging, în timp ce admira cerul senin și natura care a trecut cu bine de iarnă și este de o frumusețe rară. De altfel, așa cum face în fiecare an, vedeta a cules și corcodușe, sau zarzăne, cum sunt cunoscute în zona Munteniei. Aceasta a publicat chiar și un mesaj prin care le transmitea fanilor că a găsit pomul aproape gol. Ea a fost dezamăgită că nu a mâncat pe săturate. Delia a publicat chiar și câteva filmulețe legate de activitatea sa din parc. Aceasta nu știa că după doar o plimbare avea să ajungă în spital, pe mâna medicilor.