Zanni avea până astăzi un look unic în România. Înainte de a pleca în competiția Survivor România, artistul s-a lăsat pe mâna Anei Porgras, care l-a vopsit în două culori – blond și brunet. Acesta a fost apreciat multă vreme pentru curajul de care a dat dovadă și fanii lui își doreau să arate ca el. A lansat se pare un nou trend în rândul vedetelor din țara noastră, pe care l-a adoptat chiar și Delia. Frumoasa artistă a simțit nevoia de o schimbare și s-a afișat pe internet cu nou ei look, motiv pentru care internauții au luat-o razna.

„Zanni în varianta feminină”

Ei bine, soția lui Răzvan Munteanu s-a vopsit la fel ca Zanni, iar admiratorii lui nu au putut să nu remarce acest lucru și să-l semnaleze în comentarii. Artista nu s-a gândit, probabil, că va fi comparată cu îndrăgitul concurent de la Survivor România, mai ales că unii i-au transmis că vrea să îl copieze pe Zannidache, doar pentru a ieși în evidență într-un fel sau altul.

Nu a primit doar cuvinte negative legate de schimbarea sa. O parte dintre fani sunt de părere că este un lucru foarte tare că a ales să se vopsească precum Zannidache și că o văd acum ca fiind varianta lui feminină. Un internaut chiar i-a transmis artistei că ar fi tare să lanseze o piesă cu el, desigur după ce se va întoarce din Republica Dominicană. Delia nu a avut niciun fel de reacțiile în ceea ce privește comentariile legate de asemănarea dintre ea și Faimos, dar cei care care au comentat încă mai așteaptă replica ei.

 

 

„Ce tare, la fel ca Zannidache!”, „Zanni în varianta feminină.”, „Aștept să scoți o piesă cu Zanni, amândoi nebuni.”, „Geamaăna lui Zannidache”, „Ești sora lui Zanni.”, „Un fel de Zannidache.”, „Ești fan Zanni?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit artista.